- 12 Haziran 2019
- 17.638
- 106.981
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benkilerde.Mutfak dolap içlerine baktım içindekiler hayatından memnun düzenliyiz git başımızdan dediler bende el sallayıp kapattım kapakları
Pirinç ve bulgur karışımı iç yapıp sarabilirsin tabi sarmak istiyorsanİşe bak tam yaprak sarayım diyorum pirinç az. Kısmet değilmiş
Hahaha onlar memnunda sen memnun musun isteMutfak dolap içlerine baktım içindekiler hayatından memnun düzenliyiz git başımızdan dediler bende el sallayıp kapattım kapakları
dursunlar durduğu yerde müsait olunca bakarsın...aceleleri neymişBenkilerde.
-Yeter artık yerleştirecek misin silecek misin ne halt yiyosan ye.
Diyorlar
Bende memnun oldum ilerleyen günlerde yoklarım bi kendileriniHahaha onlar memnunda sen memnun musun iste
Onlar memnunsa bizim ne haddimizeHahaha onlar memnunda sen memnun musun iste
Kapatmışken hic acmadursunlar durduğu yerde müsait olunca bakarsın...aceleleri neymiş
Bende memnun oldum ilerleyen günlerde yoklarım bi kendilerini
Hahaha bencede doğruOnlar memnunsa bizim ne haddimize
En sevdigim sey eve girmemekSabah bi çıktım hala evde değilim
ilknurrr22 kanki sulu yemeğin yanına çorba yapan birini daha buldum yalnız değilsin artıkEve gelince domates çorbası kuru fasulye pilav yaptım.
Ocak üstündeki kapakları ve çekmeceleri sildim. İçleri düzenli ellemedim
Makineye çamaşır attım
Bulaşık makinesini boşalttım
Nevresimleri değiştircem, eşimin desteğiyle tüm kapakları bugün bitircez kapatıcam bu faslı
Sabaha içersin efser kuşÇok yoruldum
Mutfak topluyla topsuz arasında kalmış
Bir çay demlesem yorgunluğuma iyi gelecek ama onu yapaçak halim yok uzandım biraz kendime geleyim sızmazsam yaparım sızarsamada kısmet değilmiş artık
Ben çorba kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem sabah kahvaltı niyetine de içiyorum ya eksik olmaz hiçilknurrr22 kanki sulu yemeğin yanına çorba yapan birini daha buldum yalnız değilsin artık