- 2 Ağustos 2013
- 35.698
- 109.911
- 798
İşte sürmez o kalır kenardaSende yetenek varmış 5 senede sürse biter bi şekilde
Hey maşallahBugün değişik bir gündü ben ne zaman amaaaaan bugün bir şey yapmayacam desem yapıyorum yazmadım iyi ki buraya bişey yapmayacam diyeTek tek yazasım yok bugün
Tüm evi havalandırdım
Tüm evi süpürdüm, sildim
Banyoları süpürdüm, sildim, lavabo ve klozetleri temizledim
Banyo dolaplarını sildim
Mutfak dolabını buhar makinesi ile temizledim çıkmayan yağlar vardı iyi oldu temizlendi
Bulaşık makinesini yerleştirdim, elde yıka yerleştir falan
Katlanmış çamaşırlar vardı onları yerleştirdim
Ahsene kahvaltı, yemek hazırla, yıka
Tüm çöpleri attım banyo vs
Sonra bi anda köye gittik 5 buçuk gibi. Yemek vs yedik ettik. Ahsen yolda uyudu üstünü değiştirip yatırdım. Birazdan dönem açıcam kursun işleri
İşte sürmez o kalır kenardaahsene hamileyken kendinden ilmekli bi battaniye başladım yazmıştım hatta burda da. Hala yarım duruyor. O kadar çok hediye ördüm ki 5 tane falan hediye ettim. Yapımı kolay da 2 günde biter ama çocuğun duruyor kaldı yani artık battaniyelik işi de yok torunuma yapayım
İyiki bir şey yapasın yokmuş olsaymış neler yapardın artık sweetBugün değişik bir gündü ben ne zaman amaaaaan bugün bir şey yapmayacam desem yapıyorum yazmadım iyi ki buraya bişey yapmayacam diyeTek tek yazasım yok bugün
Tüm evi havalandırdım
Tüm evi süpürdüm, sildim
Banyoları süpürdüm, sildim, lavabo ve klozetleri temizledim
Banyo dolaplarını sildim
Mutfak dolabını buhar makinesi ile temizledim çıkmayan yağlar vardı iyi oldu temizlendi
Bulaşık makinesini yerleştirdim, elde yıka yerleştir falan
Katlanmış çamaşırlar vardı onları yerleştirdim
Ahsene kahvaltı, yemek hazırla, yıka
Tüm çöpleri attım banyo vs
Sonra bi anda köye gittik 5 buçuk gibi. Yemek vs yedik ettik. Ahsen yolda uyudu üstünü değiştirip yatırdım. Birazdan dönem açıcam kursun işleri
Gitmeden size zahmet bi yerleştirip gitseniz deseydinYoğun bir gündü
Yemek yendi toplandı
Gündüz misafirim vardı
Şuan gene misafir var
Onlar konuşuyor benm içim uyuyorevet evet tabi diyorm
Bulaşıklar Makineye yerleşecek
Çok mantıklı bir el ativerin deseydim keşkeGitmeden size zahmet bi yerleştirip gitseniz deseydin
Biz görüstügümüz arkadaş gruplarıyla kime gidildiyse en son mutfagı cocukların dagıttıgı oyuncakları toplayıp öyle cıkıyoruz. Herkesin evinde böyle yapıyoruz cok iyi oluyoÇok mantıklı bir el ativerin deseydim keşke
Ay böyle misafir hep gelsinBiz görüstügümüz arkadaş gruplarıyla kime gidildiyse en son mutfagı cocukların dagıttıgı oyuncakları toplayıp öyle cıkıyoruz. Herkesin evinde böyle yapıyoruz cok iyi oluyo
Aslında böyle olmalı beraber yiyip içip oturuyoruz cocuklarımız oynuyo ee o cocuklar dagıtıyo evi. Tek başına ugraşmak daha zor iki üç elden yapılınca 5 dakkada hallediyoruz.Ay böyle misafir hep gelsin
Kız valla hep öyle deyince sonradan bişey oluyor. Kalkıyorum bişey yapmaya ordan oraya ordan oraya geçmiş oluyorumİyiki bir şey yapasın yokmuş olsaymış neler yapardın artık sweet
Ellerine sağlık ablişMutfak; detaylı temizliğe başladım
iki kapak; dolabın üstünü sildim
dolabın içini sildim
içindekileri sildim yerleştirdim
kapakları iç dış sildim
aspiratörü sildim
fayansları sildim
kombiyi sildim
doğalgaz borusunu sildim
peteği sildim
Bu akşamlık bu kadar, yarın akşam kaldığım yerden mutfak temizliğine devam edicem nasipse
Sgk başlangıç tarihi nedir swetimm 8 Eylül 1999 öncesi ise daha erken olurEllerine sağlık abliş
Abla bişey sorcam primi dolmuş bi erkek 60 yaşında mı emekli olabiliyor?
Ay maalesef 99 dan önce yok yaa. Bizim bi abimiz eskiden beri tanışıyoruz bizde de çalışıyor iş çıkışları. 2000 den sonra başlamış sanırım. Ay ne kötü prim dolup 58- 60 a kadar beklemek ben öyle değildir yaaa diyordumSgk başlangıç tarihi nedir swetimm 8 Eylül 1999 öncesi ise daha erken olur
09.09.1999 sonrası ise 58- 60 yaşları diye hatırlıyorum
E devletten de bakabilirsiniz
Tam da saçımı kurutayim, amaaan bugün de okumadan uyuyayım diye düşünüyordum.Orenda kitap okumaya devam mı ben 20 sayfs okudum. Mete uyandı uyusun 50ye tamamlıcam kitap bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?