• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar.
Bi arkadaşa oturmaya gitmiştik. Yakın oturduğum arkadaşla beraber gittik küçük kızını annesine bırakmıştı. Annesi de neredeyse 1 saat sonra hadi gel yoruldum diye aradı. :( arkadaşım üzüldü bayağı ağladı falan sonra mecbur kalktıık eve geldik.
İlk defa çocuklarda çok güzel oynuyordu

Selam kızlar.
Bi arkadaşa oturmaya gitmiştik. Yakın oturduğum arkadaşla beraber gittik küçük kızını annesine bırakmıştı. Annesi de neredeyse 1 saat sonra hadi gel yoruldum diye aradı. :( arkadaşım üzüldü bayağı ağladı falan sonra mecbur kalktıık eve geldik.
İlk defa çocuklarda çok güzel oynuyordu
Annesi yaşlıysa yorulmuştur belki 🥺

Eşime sinirimden kalktım iş yaptım :cry:
Bulaşık makinesini boşalttım
Fırındaki kek kalıpları tepsileri yıkadım
Ocağı sildim
Buzdolabını düzenledim
Bakliyat dolabını düzenledim
.
Fırını siz neyle temizliyorsunuz hanımlar sık sıkta temizlerdim ama bir iki hafta temizlemeyince felaket olmuş sildim biraz ama geçmedi

Ocağı sildim
Buzdolabını düzenledim
.
Fırını siz neyle temizliyorsunuz hanımlar sık sıkta temizlerdim ama bir iki hafta temizlemeyince felaket olmuş sildim biraz ama geçmedi
Bu sıralarda herkes senin sabrını sınıyor sanırım :(

Swetim iyiyiz şükür canım ❤
Yeğenimin doğum günündeydik
Sonradan haberim oldu

Allahım korusun 5 kişi.enkaz altındaymış inşallah sağlıkla çıkarlar enkazda 🤲
Nice mutlu seneleri olsun parem ❤️

Amin amin. Ali diye bir çocuk zillere basıp 12 kişiyi tahliye etmiş 🥺

Amaaa bende diyorum neden öyleyim az kaldı yani doğru dediğin bende de öyle olur 🙈
Ben tabela ascam artık dikkat bomba var diye kendi üzerime 😂 öyle sinirli oluyorum ki geçende bunu sorguladım niye böyle bisey var ya
Ocağı sildim
Buzdolabını düzenledim
.
Ben demiştim bi kere sana ama sen sıkma eşin sıksın demistim domolun fırın ızgara temizleme köpügü

Back