- 28 Ekim 2022
- 6.789
- 17.336
- 178
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişi okumaktan daha yeni gördüm bunuGelmenin şerefine süpürgeleri açalım derim
Geçmişi okumaktan daha yeni gördüm bunuGelmenin şerefine süpürgeleri açalım derim
Süpürgeyi tutuyorum çünkü elimde şu anGeçmişi okumaktan daha yeni gördüm bunu
Kalktın mı yoksa
Geçmiş olsun bonusumOkul sonrası biraz selamlaşma market falan eve geldim.
İşlerimi ayarlayıp sahile gitmek istiyorum boynum da çok ağrıyor inş artmaz
YaaaaSüpürgeyi tutuyorum çünkü elimde şu an
Bildirimler görünmüyor ki yaBak hiç duyuyo mu Limonsuzzcay kız kime diyorum
Bildirimi görene kadar gittin bileBak hiç duyuyo mu Limonsuzzcay kız kime diyorum
evet bende de öyle. her gün yeni birşey çıkıyor. mesajlar bu gün çift çift yazıldıYukarıda bildirimlerin göründüğü yer görünmüyor. Sizde de böyle mi?
Sökmez olur muyum belki 4-5 kez söküp yeniden denedim hepsi faciaydı ipi anneme verdim o kadar haşat olmuştu ki ipHahahaha söküp yeniden yapmadın mı ya haroşa bilen her şeyi örer zaten öğrenip.
Bende şimdi geldim süpürgeli bi şeylere evin çok ihtiyacı varGelmenin şerefine süpürgeleri açalım derim
Ay maşallah eline sağlık çok güzel bi beceri yaaa harika olmuşEki Görüntüle 3534100
Modeli böyle umarım yaka kesimini yapabilirim
Benim içinde bu ara el becerisi olan herşeyi yitirmiş gibi hissediyorumMaşallah şunu yapmak benim için bir hayal
Teşekkürler canmAy maşallah eline sağlık çok güzel bi beceri yaaa harika olmuş
Yorma kendini yapabildiğini yapEve geldim ben. Saat sınırlaması koymadan yapacaklarimi yazayım da modum yok yatana kadar yavaş yavaş yaparım belki
-kedilerin kumunu temizleyeceğim
-kuruyan çamaşırları katlicam
-2-3 parça ütü var onları kaldırcam
-Makineye yeni çamaşır atcam
-yarın işe götürmeye biseyler hazırlarım belki, bunun için de bir markete gitmem gerekebilir.
Sabaha kadar hiç ugramazsam bilin ki bu kız bugün tonla işine sırtını dönüp uyumuştur