• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

mavibaloncuk mavibaloncuk geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi kendini sıcak tutup dinlenmeye çalış .
Teşekkür ederim 🌹
2 gündür durduk yere terliyorum, kıyafetimi degişmek durumunda kalıyorum, üşüttüm mü anlamadım 🥺 boğaz ağrısı da başlıyor hafiften 😔 yeni gribi geçirmiştim 😒😒

Eve geldim ben. Saat sınırlaması koymadan yapacaklarimi yazayım da modum yok yatana kadar yavaş yavaş yaparım belki
-kedilerin kumunu temizleyeceğim
-kuruyan çamaşırları katlicam
-2-3 parça ütü var onları kaldırcam
-Makineye yeni çamaşır atcam
-yarın işe götürmeye biseyler hazırlarım belki, bunun için de bir markete gitmem gerekebilir.
Sabaha kadar hiç ugramazsam bilin ki bu kız bugün tonla işine sırtını dönüp uyumuştur🫠
Hop ben bunları yaptım, arada yemek bile yedik,eşim hazırladı ben topladım. Mutfak toplu. Örgü+dizi şimdiii🫠

maşalllah ne güzeller ,
bende bahçe için ortanca, ısparta gülü, ve leylak siparişi verdim
annemlerim köydeki bahçe içinde yine ortanca, arap yasemini ve hanımeli sipariş verdim bizim burda tanıdık bi çiçekçi var bu akşam getiricek
yarın akşam köye gidicez annemlerle bahçedeki meyve ağaçlarına , asmalara biraz bakım yapıcaz
demir sülfat, tarım kireci ve bordo bulamacı aldım onları atıcaz , bakalım babama söz verdim yardım edicem
Ablaa sana yazcam yazcam unutuyorum görünce aklıma geldi. Bizde alcaz bu senin bana attığın yerden ağaç. Memnun musunuz siz iyi çıktı mı ağaçları. Yaşı büyük alalım diyoruz bide. Çiçekler şimdi dikilir mi? Bizde aldığımız arsayı faaliyete geçircez sanırım bu sene 1 aya falan netleşecek

Çaya gelen var mı
Mete 8de uyudu
Arda kitap okuyo
Eşim yok
Sessiz sakin mis gibi

Eklentiler

• IMG_3811.jpeg
    IMG_3811.jpeg
    328,6 KB · Görüntüleme: 14
Back