• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Orenda Orenda kitap okumaya devam mı ben 20 sayfs okudum. Mete uyandı uyusun 50ye tamamlıcam kitap bitecek
Tam da saçımı kurutayim, amaaan bugün de okumadan uyuyayım diye düşünüyordum.😅 okurum birazdan minimum 30 sayfa tamam
Okurkende uyku bastırıyo ki ara veriyorum tekrar devam ediyorum😂 35 sayfa okudum kalanıda okuyabilecek miyim acaba

Benim anneminde 20 yıllık sigortası var oda bekleyecek 58 yaşını. Ha beklemesede sanmıyorum ki emekli olsun. Emekli maaşı kendi maaşına göre cok cok az yinede çalışırdı
Ben okudum 30 , Sabah işe gitmeden erken uyanırsam okurum biraz daha 😃
İyi geceler herkese kızlar
Mutfak toplu
Çamaşır bitmişti serdim
Uyku vaktisi 🫠

Tam da saçımı kurutayim, amaaan bugün de okumadan uyuyayım diye düşünüyordum.😅 okurum birazdan minimum 30 sayfa tamam

Ben okudum 30 , Sabah işe gitmeden erken uyanırsam okurum biraz daha 😃
İyi geceler herkese kızlar
Mutfak toplu
Çamaşır bitmişti serdim
Uyku vaktisi 🫠
Bende erken kalkarsam devam etcem. Makyajımı çıkarıp yataga girdim cok uyku bastırdı

Maalesef sistemdeki sıkıntılar böyle.. şartları yerine getirsen de bekleyeceksin

Ben 41 yaşında bu sene; 25 yıl sgk yılını ve 7.000 primi dolduruyorum. Emekli maaşı bağlanması için 58 yaşımı bekleyeceğim 17 koca yıl :KK43: görür müyüm Allah bilir

Benim stajımı saymadılar maalesef. Okul bitince sgk girişim de 9 Eylül 99 sonrası olduğu için benide etkiledi.
Senle aynı yaşta emekli oluyoruz benimde şirket girişli sgortam yatıyor
Benimde 2000 başlamış ne vardı bir sene önce olaymış dedim 🤣

Günaydın ❤️

1000056255.jpg

Ablaa sana yazcam yazcam unutuyorum görünce aklıma geldi. Bizde alcaz bu senin bana attığın yerden ağaç. Memnun musunuz siz iyi çıktı mı ağaçları. Yaşı büyük alalım diyoruz bide. Çiçekler şimdi dikilir mi? Bizde aldığımız arsayı faaliyete geçircez sanırım bu sene 1 aya falan netleşecek
günaydın, canım biz diktik ağaçları şuan bi sıkıntı yok inşallah hepsi tutar bende büyük aldım 6 yaşında
şimdi tam ağaç dikme mevsimi tavsiye üzerine sizden almak istiyorum dersin sen almaya karar verince bende yazarım
çok alınca indirimde yapıyolar sende pazarlık yap
ben burdanda hala alıyorum geçenlerde 2 asma 1 incir aldım onları diktik
dünde yine ıhlamur ve nar aldım bizim burdan bide ısparta gülü ve ortanca çiçeği aldım
çiçeğe ağaca doymuyorum :KK49:

Back