Maalesef sistemdeki sıkıntılar böyle.. şartları yerine getirsen de bekleyeceksinAy maalesef 99 dan önce yok yaa. Bizim bi abimiz eskiden beri tanışıyoruz bizde de çalışıyor iş çıkışları. 2000 den sonra başlamış sanırım. Ay ne kötü prim dolup 58- 60 a kadar beklemek ben öyle değildir yaaa diyordum
Ahahahaha var ya tam milli eğitimde çalışacak birisweetgirlcandy canım ya senin eşin ne iş yapıyor geçen bi yerde gördüm de yorumunu gördüm de. Milli eğitimde mi çalışıyor?
Okurkende uyku bastırıyo ki ara veriyorum tekrar devam ediyorumTam da saçımı kurutayim, amaaan bugün de okumadan uyuyayım diye düşünüyordum.okurum birazdan minimum 30 sayfa tamam
Benim anneminde 20 yıllık sigortası var oda bekleyecek 58 yaşını. Ha beklemesede sanmıyorum ki emekli olsun. Emekli maaşı kendi maaşına göre cok cok az yinede çalışırdıMaalesef sistemdeki sıkıntılar böyle.. şartları yerine getirsen de bekleyeceksin
Ben 41 yaşında bu sene; 25 yıl sgk yılını ve 7.000 primi dolduruyorum. Emekli maaşı bağlanması için 58 yaşımı bekleyeceğim 17 koca yılgörür müyüm Allah bilir
Benim stajımı saymadılar maalesef. Okul bitince sgk girişim de 9 Eylül 99 sonrası olduğu için benide etkiledi.
Sağlık ocağı vitamin değerlerine bakamıyor. D vitamini b12 falan hastanede baktırmak gerekiyorYarın bi sağlık ocağına gidip vitamin degerlerime baktırayım, düşük değerleri fulleyeyim bu aradasonra tedaviye devam
Allahım ya 3 5 sene de değil ki. Yani bu bi şekilde düzenlenmeli 60 yaş nedir. Kısaca maaş istiyorsan 60 yaşa kadar çalış sonra emekli ol. Ee fazla çalışılan yılların bi artısı var mı pekiMaalesef sistemdeki sıkıntılar böyle.. şartları yerine getirsen de bekleyeceksin
Ben 41 yaşında bu sene; 25 yıl sgk yılını ve 7.000 primi dolduruyorum. Emekli maaşı bağlanması için 58 yaşımı bekleyeceğim 17 koca yılgörür müyüm Allah bilir
Benim stajımı saymadılar maalesef. Okul bitince sgk girişim de 9 Eylül 99 sonrası olduğu için benide etkiledi.
Yoo bakılıyorSağlık ocağı vitamin değerlerine bakamıyor. D vitamini b12 falan hastanede baktırmak gerekiyor
Bizim burda da kaç senedir d yok sadece hastane bakıyor, b12 bakılıyor amaYoo bakılıyor
Evet d vitamini ilaç kullaniyorum onu yazdıracam, b12 değerim iyidi, ama demir eksikliğim var ona baktiracam bi de hormon bakiliyorsa yaptiracamSağlık ocağı vitamin değerlerine bakamıyor. D vitamini b12 falan hastanede baktırmak gerekiyor
Pek bi artısı yok, kök maaştan hesaplanıyor. zaten emekli maaşları ortada.Allahım ya 3 5 sene de değil ki. Yani bu bi şekilde düzenlenmeli 60 yaş nedir. Kısaca maaş istiyorsan 60 yaşa kadar çalış sonra emekli ol. Ee fazla çalışılan yılların bi artısı var mı peki
EnteresanBizim burda da kaç senedir d yok sadece hastane bakıyor, b12 bakılıyor ama
Hormonlara kan değerlerine bakıyorlar.Evet d vitamini ilaç kullaniyorum onu yazdıracam, b12 değerim iyidi, ama demir eksikliğim var ona baktiracam bi de hormon bakiliyorsa yaptiracam
D vitamini özellikle pandemiden beri bakılmıyor sağlık ocağında. Doktor hastanede baktır dedi.Enteresanya ben yanlış hatırlıyorum ya da burda bakılıyor bilemedim
Evet doktor bana da öyle dediD vitamini özellikle pandemiden beri bakılmıyor sağlık ocağında. Doktor hastanede baktır dedi.
Hiç bir artısı yok. Emekli maaşını belirleyen seyde sigortanın yattıgı brüt maaşın ne kadar yüksekse emekli oldugunda da maaşın yüksek oluyo. Mesela işssizlik maaşıda öyleymis eşimin en yüksekten yattıgı için işssizlik maaşınıda en yüksekten alacak.Allahım ya 3 5 sene de değil ki. Yani bu bi şekilde düzenlenmeli 60 yaş nedir. Kısaca maaş istiyorsan 60 yaşa kadar çalış sonra emekli ol. Ee fazla çalışılan yılların bi artısı var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?