- 12 Haziran 2019
- 18.313
- 110.963
- 598
- 36
Uzun 2 telefon konuşması da yapınca baya geç olduBildirimler görünmüyor ki ya
Tamam kalkıyorum. 1 saat mi diyelim?
Çok sinir bozucu yaevet bende de öyle. her gün yeni birşey çıkıyor. mesajlar bu gün çift çift yazıldı
Teşekkür ederimmavibaloncuk geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi kendini sıcak tutup dinlenmeye çalış .
İsterdim ama kendime güvenim sıfır sıfır sıfırBen mutfaktayim bu akşam;
Detaylı temizliğe başlıyorum
( kaç akşamda biter bilmem )
niyet ettim mutfağı pırıl pırıl yapmaya, dertleri sıkıntıları atmaya
Gelen varsa buyurun
Sedoş geç gördüm teşekkürler
Evet bu doğru.Sedoş geç gördüm teşekkürler
Sana da afiyet olsun yarasın gözümden kaçmıyor kahve keyfine devam, işe güce devam, Umut bey enerjini ikiyle çarptı sanki he
Hop ben bunları yaptım, arada yemek bile yedik,eşim hazırladı ben topladım. Mutfak toplu. Örgü+dizi şimdiiiEve geldim ben. Saat sınırlaması koymadan yapacaklarimi yazayım da modum yok yatana kadar yavaş yavaş yaparım belki
-kedilerin kumunu temizleyeceğim
-kuruyan çamaşırları katlicam
-2-3 parça ütü var onları kaldırcam
-Makineye yeni çamaşır atcam
-yarın işe götürmeye biseyler hazırlarım belki, bunun için de bir markete gitmem gerekebilir.
Sabaha kadar hiç ugramazsam bilin ki bu kız bugün tonla işine sırtını dönüp uyumuştur
Ablaa sana yazcam yazcam unutuyorum görünce aklıma geldi. Bizde alcaz bu senin bana attığın yerden ağaç. Memnun musunuz siz iyi çıktı mı ağaçları. Yaşı büyük alalım diyoruz bide. Çiçekler şimdi dikilir mi? Bizde aldığımız arsayı faaliyete geçircez sanırım bu sene 1 aya falan netleşecekmaşalllah ne güzeller ,
bende bahçe için ortanca, ısparta gülü, ve leylak siparişi verdim
annemlerim köydeki bahçe içinde yine ortanca, arap yasemini ve hanımeli sipariş verdim bizim burda tanıdık bi çiçekçi var bu akşam getiricek
yarın akşam köye gidicez annemlerle bahçedeki meyve ağaçlarına , asmalara biraz bakım yapıcaz
demir sülfat, tarım kireci ve bordo bulamacı aldım onları atıcaz , bakalım babama söz verdim yardım edicem
Bende yaparım el becerim falan var. Ama mesela böyle büyük bir yelek imkansız hemen bitecek sıralar. Bunu örsem kaç sene sürer sıkılırımMaşallahşunu yapmak benim için bir hayal
Sende yetenek varmış 5 senede sürse biter bi şekildeBende yaparım el becerim falan var. Ama mesela böyle büyük bir yelek imkansız hemen bitecek sıralar. Bunu örsem kaç sene sürer sıkılırım
Oh iyi yapmışsın. Aklında kalmadıHop ben bunları yaptım, arada yemek bile yedik,eşim hazırladı ben topladım. Mutfak toplu. Örgü+dizi şimdiii
Bende yokSende yetenek varmış 5 senede sürse biter bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?