• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sende yetenek varmış 5 senede sürse biter bi şekilde 🤣
İşte sürmez o kalır kenarda 😂😂😂 ahsene hamileyken kendinden ilmekli bi battaniye başladım yazmıştım hatta burda da. Hala yarım duruyor. O kadar çok hediye ördüm ki 5 tane falan hediye ettim. Yapımı kolay da 2 günde biter ama çocuğun duruyor kaldı yani artık battaniyelik işi de yok 😂 torunuma yapayım 😂😂

Bugün değişik bir gündü ben ne zaman amaaaaan bugün bir şey yapmayacam desem yapıyorum yazmadım iyi ki buraya bişey yapmayacam diye 😂😂😂 Tek tek yazasım yok bugün

✅Tüm evi havalandırdım
✅Tüm evi süpürdüm, sildim
✅Banyoları süpürdüm, sildim, lavabo ve klozetleri temizledim
✅Banyo dolaplarını sildim
✅Mutfak dolabını buhar makinesi ile temizledim çıkmayan yağlar vardı iyi oldu temizlendi
✅Bulaşık makinesini yerleştirdim, elde yıka yerleştir falan
✅Katlanmış çamaşırlar vardı onları yerleştirdim
✅Ahsene kahvaltı, yemek hazırla, yıka
✅Tüm çöpleri attım banyo vs

Sonra bi anda köye gittik 5 buçuk gibi. Yemek vs yedik ettik. Ahsen yolda uyudu üstünü değiştirip yatırdım. Birazdan dönem açıcam kursun işleri

Bugün değişik bir gündü ben ne zaman amaaaaan bugün bir şey yapmayacam desem yapıyorum yazmadım iyi ki buraya bişey yapmayacam diye 😂😂😂 Tek tek yazasım yok bugün

✅Tüm evi havalandırdım
✅Mutfak dolabını buhar makinesi ile temizledim çıkmayan yağlar vardı iyi oldu temizlendi

Sonra bi anda köye gittik 5 buçuk gibi. Yemek vs yedik ettik. Ahsen yolda uyudu üstünü değiştirip yatırdım. Birazdan dönem açıcam kursun işleri
Hey maşallah 🧿😀

İşte sürmez o kalır kenarda 😂😂😂 ahsene hamileyken kendinden ilmekli bi battaniye başladım yazmıştım hatta burda da. Hala yarım duruyor. O kadar çok hediye ördüm ki 5 tane falan hediye ettim. Yapımı kolay da 2 günde biter ama çocuğun duruyor kaldı yani artık battaniyelik işi de yok 😂 torunuma yapayım 😂😂
🤣🤣 torununun çocuğuna kalmasında 🤣

✅Tüm evi havalandırdım

İyiki bir şey yapasın yokmuş olsaymış neler yapardın artık sweet 🤣🤣

Mutfak; detaylı temizliğe başladım :KK28:

➡️ iki kapak; dolabın üstünü sildim
➡️ dolabın içini sildim
➡️ içindekileri sildim yerleştirdim
➡️ kapakları iç dış sildim
➡️ aspiratörü sildim
➡️ fayansları sildim
➡️ kombiyi sildim
➡️ doğalgaz borusunu sildim
➡️ peteği sildim

Bu akşamlık bu kadar, yarın akşam kaldığım yerden mutfak temizliğine devam edicem nasipse :super:

Mutfak; detaylı temizliğe başladım :KK28:

➡️ iki kapak; dolabın üstünü sildim
➡️ dolabın içini sildim
➡️ içindekileri sildim yerleştirdim
➡️ kapakları iç dış sildim
➡️ aspiratörü sildim
➡️ fayansları sildim
➡️ kombiyi sildim
➡️ doğalgaz borusunu sildim
➡️ peteği sildim

Bu akşamlık bu kadar, yarın akşam kaldığım yerden mutfak temizliğine devam edicem nasipse :super:
Ellerine sağlık abliş ❤️

Abla bişey sorcam primi dolmuş bi erkek 60 yaşında mı emekli olabiliyor?

Ellerine sağlık abliş ❤️

Abla bişey sorcam primi dolmuş bi erkek 60 yaşında mı emekli olabiliyor?
Sgk başlangıç tarihi nedir swetimm 8 Eylül 1999 öncesi ise daha erken olur

09.09.1999 sonrası ise 58- 60 yaşları diye hatırlıyorum

E devletten de bakabilirsiniz

Sgk başlangıç tarihi nedir swetimm 8 Eylül 1999 öncesi ise daha erken olur

09.09.1999 sonrası ise 58- 60 yaşları diye hatırlıyorum

E devletten de bakabilirsiniz
Ay maalesef 99 dan önce yok yaa. Bizim bi abimiz eskiden beri tanışıyoruz bizde de çalışıyor iş çıkışları. 2000 den sonra başlamış sanırım. Ay ne kötü prim dolup 58- 60 a kadar beklemek ben öyle değildir yaaa diyordum 😢

Back