Hani şu vestiyerler olur ya. Hafif parlak kapakları. Bilmiyorum malzemesi ne. Onlar boyanır mı bilgin var mıYok canım yatakları sedir yatak onların çekmeceleri sarardı biraz oraları boyayacağım inş.
Kremleyip temizlerim de sararmaya çok etki etmez sanki zaten bu zamana kadar öyle yaptım da 6 sene oldu artık bi temizlensin
Tüm evi havalandırdım
Süpürdüm sildim
Yatağımızı topladım
Çamaşır katladım
Çamaşır astım
Sanki bana tonla misafir gelecekmiş gibi sabahtan beri mutfaktayım, yaptıklarımı şimdi biraz kayınvalideme biraz da komşulara dağıtacağımmutfağı toplayıp çıkıyorum evden. Mutfağın üzerinden geçtim bugün
Yok parlak boyanmaz bence at resmini istersen benimki zaten boyalı mutfak dolabı gibi değil biliyoduk böyle sararma yapacağınıHani şu vestiyerler olur ya. Hafif parlak kapakları. Bilmiyorum malzemesi ne. Onlar boyanır mı bilgin var mı
Dur evde değilim eve gidince atayımYok parlak boyanmaz bence at resmini istersen benimki zaten boyalı mutfak dolabı gibi değil biliyoduk böyle sararma yapacağını
Evet mutfak dolabı gibi parlakGErçi sero şimdiki boyalarla kendimiz hariç her şeyi boyayabiliyoruzbelki de boyanır da mutfak dolabı malzemesi gibi ise boya tutmayabilir
Evet mutfak dolabı gibi parlak
Yok sonra ortada kalırsam söküp atamam daBaşıma iş çıkarayım deriseeen mübarek gün çıkar ben izlerim
Ohhhh missssAy benim mutfağım pürüüü pak
Taşınacsktı
Neyle boyacaksınYok canım yatakları sedir yatak onların çekmeceleri sarardı biraz oraları boyayacağım inş.
Kremleyip temizlerim de sararmaya çok etki etmez sanki zaten bu zamana kadar öyle yaptım da 6 sene oldu artık bi temizlensin
Lake miHani şu vestiyerler olur ya. Hafif parlak kapakları. Bilmiyorum malzemesi ne. Onlar boyanır mı bilgin var mı
Neyle boyacaksın
Heryeri boya diye reklamı yapılıyordu bir ara herkes bir yerleri boyuyordu memnun kalıyordu çoğunluklaSTella mıydı neydi unuttum ki adını
Şu eski tip mutfak dolabı var ya kenarı kahverengi ortası krem. Şundandi bizim vestiyer boyadım güzel olmuştu. Orta krem yeri parlak gibiydi bizimkininHani şu vestiyerler olur ya. Hafif parlak kapakları. Bilmiyorum malzemesi ne. Onlar boyanır mı bilgin var mı