- 20 Mayıs 2024
- 528
- 2.079
Biraz iş yapmak lazım. Aynı zamanda çocuklara ödev de yaptırmam lazım.
Bonus bonusum ikiye bölünme emojin var mı
Belliydi aslında polemik sebebi ile gitmiştir@MssPARE nere gitmişşş
Nerde ki baktım göremedimBelliydi aslında polemik sebebi ile gitmiştir
Ahahaha uyku nerde ahsenleİyim canım oğlum ödev yaptırmaya çalışıyorumUyumayacaksan gel iş yapalım
En güzeliKardeşime kahvaltı ya (öğlen)
geldik halen oturuyoruz ev kalktığımızdaki gibi tek Yataklar toplandı
Yatak odasını topladımMakinaya çamaşır attım çalıştırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra yemek yaptım
Çıkanları yerleştirdim
Çamaşırları astım
Makinanın deterjan gözünü yıkadım. Hazır başlamışken boş çalıştırdım kazanı da temizlensin
Yastık kılıflarını değiştirdim
Salonu ve koridoru süpürdüm
Toz aldım
Bu hafta mutafağa gireceğimLimonsuzzcay kullanılmayan şeyleri çıkarıyorum evden haber vereyim dedim.
İyi akşamlar eve girdim gireli bir baş ağrısı başladı 2-3 haftadır alışveriş işleri ekilince bu hafta yığıldı sabahtan çıktım eve gelirken süt aldım şimdi kalkıp onu kaynatayım pazardanda kabak aldım onu tatlı yapayım
şimdi yemek yendi ilaç aldım az uzanıp işlere koyulurum inşallah
Ay bunu görünce yazasım geldi. Bende kullanmadığım şeyleri bağa getirdm kv aldı evşne götürecek. Ama onunda kullanmıcağına eminimLimonsuzzcay kullanılmayan şeyleri çıkarıyorum evden haber vereyim dedim.
Ay benim mutfağım pürüüü pakBu hafta mutafağa gireceğim
Mutfak dolabını mı boyayacaksınÜtü var kızların sandalyelerini kremledim temizledim minderi var 2 tane onları silmem lazım köpüklü falan.
Çekmecelerde sararan yerler var önceden boyamıştık dolap kapağını şimdi çekmeceyi boyamak istiyorum sabah kızlar gidince
Kolay gelsin ağrım bir dinsinÜtü var kızların sandalyelerini kremledim temizledim minderi var 2 tane onları silmem lazım köpüklü falan.
Çekmecelerde sararan yerler var önceden boyamıştık dolap kapağını şimdi çekmeceyi boyamak istiyorum sabah kızlar gidince
Yok canım yatakları sedir yatak onların çekmeceleri sarardı biraz oraları boyayacağım inş.Mutfak dolabını mı boyayacaksın