Düzenli Evimiz & Hayatımız

Omuzum 2-3 haftadır ağrıyor baya bazen kötü oluyor dün arabada oturunca da ağrımaya başladı.

Bi randevu bakim anca sıra gelir dedim yarına buldum gidicem inş çok sıkıntım var şu an
Geçmiş olsun Bonus. Benimde sol omuz sırt kol kısmı senelerdir ağrım oluyor. Kulunç oluyor orası hep

Hayırdır inşallah

Omuzum 2-3 haftadır ağrıyor baya bazen kötü oluyor dün arabada oturunca da ağrımaya başladı.

Bi randevu bakim anca sıra gelir dedim yarına buldum gidicem inş çok sıkıntım var şu an
Geçmiş olsun bende yarın gögsüm icin gitcem hastaneye. Sol gögsümde bi acı var bi aydır dokunamıyorum asla asırı acıyo.

İyi akşamlar kızlar evin her yeri her yerde
Biri gelse de el atsa zar zor yemrk yaptım cocuklar yemedi ben hastayım yiyemedim
Bi eşim yedi oda azıcık
Sonra Arda sagolsun mutfakta kustu allahtan halıya gelmedi ama baya bi çıkardı. Eşime temizlettim ben temizleyemem bide ben kusarım
Bulaşıkları elimde yıkadım
Meteyi banyo yaptırdım bi açılsın rahatlasın diye
Meteyi uyuttum cocugum ateşten dolayı sürekli uyumak istiyo düsmek bilmedi ateşi. Nasıl bi illet hastalıksa kusma ishal ates öksürük burun akıntısı geniz akıntısı hepsi bi arada var. Cocuklarımın rengi soldu.

Geçmiş olsun bende yarın gögsüm icin gitcem hastaneye. Sol gögsümde bi acı var bi aydır dokunamıyorum asla asırı acıyo.
Ah ilknur bayadır varsa niye gitmedin canım geçmiş olsun inş önemli bir şey değildir

Kızlar lake dolap boyanır diye bir şey yok, lake ham mdfnin boyanması demek.boyanmaz da kaplanırsa mdflam oluyor. Daha adi malzeme suntalam gibi. Aslında doğru olan masif malzemelerin boyanmasıdır. Ama tabi ki eski eşyalarınızı boyayıp kullanmak isterseniz boyayabilirsiniz. Zaten amaç yıllarca kullanmak değil biraz daha ömrünü uzatmak parlak olması da değiştirmez sadece boya parlak yüzeye uygulandığında daha çabuk dökülme yapabilir

Hah yaa işte ayrıntı veren biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…