- 13 Mart 2019
- 13.438
- 44.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kiLake mi
Böyle birşey değil dur atcamŞu eski tip mutfak dolabı var ya kenarı kahverengi ortası krem. Şundandi bizim vestiyer boyadım güzel olmuştu. Orta krem yeri parlak gibiydi bizimkinin
Eki Görüntüle 3528373
Geçmiş olsun Bonus. Benimde sol omuz sırt kol kısmı senelerdir ağrım oluyor. Kulunç oluyor orası hepOmuzum 2-3 haftadır ağrıyor baya bazen kötü oluyor dün arabada oturunca da ağrımaya başladı.
Bi randevu bakim anca sıra gelir dedim yarına buldum gidicem inş çok sıkıntım var şu an
Hayırdır inşallahHerkese hayırlı akşamlar
Bugün modum hiç yokmodumu düşürdüler
Pek bişey de yapmadım
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım️
Bi posta katladım yerleştirdim ️
Evi topladım️
Mutfağı topladım️
Kek yaptım ️
Yüzüme bakım yaptım ️
Oğlumı banyo yaptırdım şimdi yemeğini yediriyorıö birazdan ödevini de yaparız
Sonra bende duşumu alırım inşallah
Manevi saatlerime geçmek istiyorum artık inşallah
Geçmiş olsun bende yarın gögsüm icin gitcem hastaneye. Sol gögsümde bi acı var bi aydır dokunamıyorum asla asırı acıyo.Omuzum 2-3 haftadır ağrıyor baya bazen kötü oluyor dün arabada oturunca da ağrımaya başladı.
Bi randevu bakim anca sıra gelir dedim yarına buldum gidicem inş çok sıkıntım var şu an
Bende bilmiyorum Tribal enfeksiyonHayırdır inşallah
Amaaan yaw he he diyecenBende bilmiyorum Tribal enfeksiyon
Ah ilknur bayadır varsa niye gitmedin canım geçmiş olsun inş önemli bir şey değildirGeçmiş olsun bende yarın gögsüm icin gitcem hastaneye. Sol gögsümde bi acı var bi aydır dokunamıyorum asla asırı acıyo.
Gecen ay reglime yakındı dedim belki ondandır bekleyim tekrar regl zamanım geldi ama hiç geçmedi. İnsallah degildirAh ilknur bayadır varsa niye gitmedin canım geçmiş olsun inş önemli bir şey değildir
İyi akşamlar hayal nasılsınİyi akşamlar kızlar
Netten bukdum görseli. Bmyle ama eski tipEki Görüntüle 3528430
Bu boyanır mı yaniSero benim kızların dolabıda sürgülü bu malzeme sadece yataklar farklı boyalı malzemeden. Hangisi lakeydi unuttum valla
Bu boyalarla olur mu bilemedim canım bilgim yok yanlış bişey demimBu boyanır mı yani
Efser şu an hafifledi keşke almasaydım dedim içimden
Kızlar lake dolap boyanır diye bir şey yok, lake ham mdfnin boyanması demek.boyanmaz da kaplanırsa mdflam oluyor. Daha adi malzeme suntalam gibi. Aslında doğru olan masif malzemelerin boyanmasıdır. Ama tabi ki eski eşyalarınızı boyayıp kullanmak isterseniz boyayabilirsiniz. Zaten amaç yıllarca kullanmak değil biraz daha ömrünü uzatmak parlak olması da değiştirmez sadece boya parlak yüzeye uygulandığında daha çabuk dökülme yapabilir