Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ev toplu sayılır
Bi duş aldım saçımı taramaya çok ihtiyacım varmış meğer çok iyi geldi
Bugün herkes erken uyudu evde
Bende bi kupa çayımı içtim kendime zaman ayırdım Biraz şimdi de bi saattir uyumaya çalışıyorum

Herkese hayırlı geceler

İyi geceler hanımlar

Umarim herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir sayet benimki uzun zaman sonra güzeldi.

Hava çok soğuk diye esim gitmekten vazgeçmiş arkadaşımla bir kahve içip hemen eve geldim is cikisi . Beraber yemek ve film derken 2 3 e kadar aylar aylar sonra bir keyif yapmış olduk.

cunartesi baya gec kalktık ben ev isleri ve yemek daldım esim disarda araba falan bakım halletti babam geldi annesini de çağırdık esimin..hep birlikte yemek yedik görümcemler de bayramdan sonra ilk kez gelmiş oldular çaya çağırdık derken vakit geçirmiş olduk hep birlikte.

Pazar da sabah kahvaltısı babama yemekler ayırdım onu bıraktık anneme gittik mantı falan yedik güzel birlik oldu kardesimin doğum gunu için. Burda doktor teyzem var yılda bir kac kez denk geliyoruz birlikte yedik..Onu ve kardeşimi evine bırakıp eve gelip hatta dizi keyfi bile yapmış olduk eşimle.. kardesimin köpeğini de sevdik. Hatta 10 ocak haftasonu yine 2 gün kardeşime gidip bakacagim.

Tüm aile üyeleri ile geçen ve eşimle de evde olduğumuz Nisan ayından bu tarafa. Güzel bir haftasonu oldu.

Ben baya kosturdum haliyle. İsler de cok yoğun başlayacak yarin. Şimdiden herkese güzel bir hafta diliyorum.

Embriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
Hayal lütfen öyle düşünme umutsuz olma. 40 yaşında öğretmen arkadaşım var onunda embriyo sayısı azdı ahsenle kızı var sanırım yine hamile tüp bebekle. Belki embriyolar çok kaliteli. Ummadığın anda çiçek açarsın inşallah

Arda tam 3 bucuk saattir aralıksız öksürüyo. Ne illet biseymis bu geniz akıntısı ne yapsam gecmedi. Zaten 2 tane havası var alerjisinden dolayı onları verdim alerji ilacını verdim buhar makinesini odasına actım zencefilli limonlu su yaptım ıhlamur yaptım balkona cıktık. Burnunu temizledim 4 kere en son banyoya soktum yok yine devam var mı önerisi olan bu öksürüge

Embriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
Olumsuz düşünme canım ALLAH büyük
emriyolar kalitelidir inşaAllah
bi yakınımız 40 yaşında 1 emriyo ile hamile kaldı. Çok şükür 5 yaşında kızı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…