Daha önce fizik tedavi aldın mıEfser şu an hafifledi keşke almasaydım dedim içimden
Teşekkür ederim
YöööDaha önce fizik tedavi aldın mı
Ben hala anlamadım ki boyayım mıHah yaa işte ayrıntı veren biri
Boyama soyulur diyoBen hala anlamadım ki boyayım mı
İyi geceler hanımlarben sabah erkenden duş
kuaför
akşam arkadasımla yemek ya da kahve
yogun mesai
sosyal medyadan hukumete laf sokma
inanılmaz soguk bır gun, tam kar kışı
eve gidince camasır asarım,
kedının kumu, maması
erken uyumaya calısırım, esım cok erken gıder sılıvrıdeki arazıye enıstesı ıle.
yarın tul falan yıkacaktım ama azıcık cam sılıyım desem ıcerden temız dısarda pıs olmaz, camları acsam zaturre olurum, tul yıkama sanırım kalacak gibi. normal temızlık yaparım, derın yapmam bu haftasonu, cok az utu var bu hafta, onu hallederım her zaman fazla cıkıyordu, hava cok soguk olmazsa, 3 arac olsa da babama gıderım belkı hem yemek bırakıp hem temızlık.
pazar oglen gelır esım, o geldıkten sonra da anneme gıderız zaten yemek ve dogum gunu ıcın. esım evde olmayınca, yemek falan da olmaz cumartesı pazar ugrasmamıs olurum. dınlenmelı, kıtap okumalı, fılm ızlemelı kendı kendımle romantık anlar yasarım :)))
herkese sımdıden guzel bır haftasonu dılıyorum
Tamam o zamanBoyama soyulur diyo
Bilmem ki ben öyle şeyleriAma kankam önce zımparalama gibi bisey yapıyolar bunda ds oluyo mu acaba oSsero
İyi olmaya çalışıyorum sero sürece başladık ama sonuç iyi değil bekleyip göreceğizİyi akşamlar hayal nasılsın
Bence al ama aldığın zaman uzun süre ağır işlere ara ver
İyi olmaya çalışıyorum sero sürece başladık ama sonuç iyi değil bekleyip göreceğiz
Zımparayı ne ile yapacaksın küçük zımparala makineleri var onla mı? Yoksa zımpara kağıdı ile mI? Pürüzsüz olmaz ama bence güzel olurAma kankam önce zımparalama gibi bisey yapıyolar bunda ds oluyo mu acaba oSsero
Embriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.Neyin sonucu iyi değil hayal?
Hayal lütfen öyle düşünme umutsuz olma. 40 yaşında öğretmen arkadaşım var onunda embriyo sayısı azdı ahsenle kızı var sanırım yine hamile tüp bebekle. Belki embriyolar çok kaliteli. Ummadığın anda çiçek açarsın inşallahEmbriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
Ayrıntısını bilmiyorumZımparayı ne ile yapacaksın küçük zımparala makineleri var onla mı? Yoksa zımpara kağıdı ile mI? Pürüzsüz olmaz ama bence güzel olur
Olumsuz düşünme canım ALLAH büyükEmbriyo sayısı 4 geldi bunlar 5. Güne ulaşacak sonra genetiğe gitmesi gerek. Sayı çok az doktor beklediğimden az çıktı dedi. Büyük ihtimalle sil baştan başlıycaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?