- 12 Haziran 2019
- 18.176
- 110.072
- 36
O nasıl laf öyle yaBoşverin kızlar gezmek benim neyime
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinİyi akşamlar kızlar
Yavrularım hasta oldular. Arda dünden beri hic ayağa kalkmadı öylece oturuyo. Bugunde meteye gecti. Bi eve girince herkesi talan etmeden gitmiyo hastalık benimde boğazım ağrıyo.
Ben de tam çıkıyordum desen ayıp mı olurduEvde bi iş cıktı yapıp gideyim dedim sonrası misafir geldi
Benim misafirlik kaldıbu yüzden gidemedim
Eline sağlık canımİyi geceler herkese,
Ben eve 7 gibi geldim eşim geç gelecekti markete falan gittim, lahana aldım yaprakla birlikte sararım diye
Onu haşladım sarma içi, aldıklarımı yerleştirdim.
Makinede temiz çamaşır vardı onları serdim yenisini attım
Sarmaya oturdum aha bitti mutfağı toparladım yazıyorum.
Yavaş sarmasam daha iyi olacakevlenmeden önce annemle ikimiz sarardık, uzakta olmak ne zormuş yahu
İyi geceler hepinize, spoiler de sarma var dikkat
Derler ya yapması 5saat yemesi 5 dakikaEline sağlık canım
Ben de dün akşam 1 kilo sardım . Çoğunu dondurucuya attım misafirler için. Yavaş da yapınca canım çıktı2 haftada bi sarsam hızlanırım aslında
O nasıl laf öyle ya
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ben de tam çıkıyordum desen ayıp mı olurdu
Neyse geçti gitti yapacak bir şey yok
Ne demek yok. Öncelikle neden üstünü değiştirip iş yaptın ki? Bıraksaydın dönünce yapardın. Hadi yaptın diyelim, tekrar giyip gitseydin." Kusura bakmayın önceden planlamıştık beni bekliyorlar "derdin. Habersiz geliyorlarsa o onların problemi.Bana göre ayıp olursa olsun o ayipta benim olsun du
Dün amcamın gelininde oturma var diye herkes oraya gitti gelinimiz kızkardeşim herkes gitti oturma olunca bize gelen olmadı
Evde iş cıktı giyinmiştim ben gidiyorum deyip çıkacaktım hadi işi yapıp cikayim diye soyundum iş kıyafeti giyindim iş bitti misafir geldi ...benim gezme hayal oldu herkes gitti oturdu sohbet muhabbet
Neyse geçti gitti yapacak bir şey yok
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Oy geçmiş olsun atlatsınlar hemen inşallah
Sağolun kızlarO nasıl laf öyle ya
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ben de tam çıkıyordum desen ayıp mı olurdu
Selam canım nasılsınSelamlar
İyiyim canım şükür bi ağırlık var üstümde uykum var gibi de değişikSelam canım nasılsın
Mavi değil pembe olan kireç için bi deneSwet ya bu mavi deterjanı deterjan gözüne sıkıp bekletsem işe yarar mı sence? Deterjanlardan dolayı kireç birikmiş çıkmıyor.
Bi işe yarar belki
İyim canım oğlum ödev yaptırmaya çalışıyorumİyiyim canım şükür bi ağırlık var üstümde uykum var gibi de değişiksen nasılsın
İkisini de deneyeyim bi işe yarasınlarMavi değil pembe olan kireç için bi dene
Yine işe yaramadıMavi değil pembe olan kireç için bi dene
Aaa ne oldu ki şimdiMssPARE nere gitmişşş