Düzenli Evimiz & Hayatımız

Boşverin kızlar gezmek benim neyime
O nasıl laf öyle ya
İyi akşamlar kızlar
Yavrularım hasta oldular. Arda dünden beri hic ayağa kalkmadı öylece oturuyo. Bugunde meteye gecti. Bi eve girince herkesi talan etmeden gitmiyo hastalık benimde boğazım ağrıyo.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Evde bi iş cıktı yapıp gideyim dedim sonrası misafir geldi

Benim misafirlik kaldı bu yüzden gidemedim
Ben de tam çıkıyordum desen ayıp mı olurdu

Eline sağlık canım
Ben de dün akşam 1 kilo sardım . Çoğunu dondurucuya attım misafirler için. Yavaş da yapınca canım çıktı 2 haftada bi sarsam hızlanırım aslında

Eline sağlık canım
Ben de dün akşam 1 kilo sardım . Çoğunu dondurucuya attım misafirler için. Yavaş da yapınca canım çıktı 2 haftada bi sarsam hızlanırım aslında
Derler ya yapması 5saat yemesi 5 dakika biz de hep annemle sarardık annem maşallah eli çok hızlı ana evinden uzağa düşünce iş başa düştü benimde. Senin de ellerine sağlık

O nasıl laf öyle ya

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Ben de tam çıkıyordum desen ayıp mı olurdu

Bana göre ayıp olursa olsun o ayipta benim olsun du
Dün amcamın gelininde oturma var diye herkes oraya gitti gelinimiz kızkardeşim herkes gitti oturma olunca bize gelen olmadı

Evde iş cıktı giyinmiştim ben gidiyorum deyip çıkacaktım hadi işi yapıp cikayim diye soyundum iş kıyafeti giyindim iş bitti misafir geldi ...benim gezme hayal oldu herkes gitti oturdu sohbet muhabbet

Neyse geçti gitti yapacak bir şey yok

Ne demek yok. Öncelikle neden üstünü değiştirip iş yaptın ki? Bıraksaydın dönünce yapardın. Hadi yaptın diyelim, tekrar giyip gitseydin." Kusura bakmayın önceden planlamıştık beni bekliyorlar "derdin. Habersiz geliyorlarsa o onların problemi.
Kızkardeşin arayıp gel diye ısrar etmedi mi ya?

İnan seni üzmek istemiyorum ama bi daha böyle bişey olursa dediklerimizi yap lütfen

Hiç bi iş yapmadım sabah hastaneye götürdük cocukları. Biseyde yok mete soguk algınlıgı arda da geniz akıntısı ve ishal var ishal icin probiyotik dedi evde zaten var veriyorum. Metenin ateşi hâlâ yüksek grce boyuda inmek bilmedi. Bakalım ilaclarını icsin sifa olsun. Simdi kucagımda uyuya kaldı. Benimde boğazım çok ağrıyo hemen dudagımda ucuk cıkmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…