Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biraz iş yapmak lazım. Aynı zamanda çocuklara ödev de yaptırmam lazım.
Bonus Bonus bonusum ikiye bölünme emojin var mı 😅

Şu var sanki uyar sana
minzdr-gif.1319509

Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra yemek yaptım
Çıkanları yerleştirdim
Çamaşırları astım
Makinanın deterjan gözünü yıkadım. Hazır başlamışken boş çalıştırdım kazanı da temizlensin 😌
Yastık kılıflarını değiştirdim
Salonu ve koridoru süpürdüm
Toz aldım

Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra yemek yaptım
Çıkanları yerleştirdim
Çamaşırları astım
Makinanın deterjan gözünü yıkadım. Hazır başlamışken boş çalıştırdım kazanı da temizlensin 😌
Yastık kılıflarını değiştirdim
Salonu ve koridoru süpürdüm
Toz aldım
Yatak odasını topladım
Süpürgeyi boşalttım
Sofrayı hazırladım 🥰

İyi akşamlar eve girdim gireli bir baş ağrısı başladı 2-3 haftadır alışveriş işleri ekilince bu hafta yığıldı sabahtan çıktım eve gelirken süt aldım şimdi kalkıp onu kaynatayım pazardanda kabak aldım onu tatlı yapayım
şimdi yemek yendi ilaç aldım az uzanıp işlere koyulurum inşallah

İyi akşamlar eve girdim gireli bir baş ağrısı başladı 2-3 haftadır alışveriş işleri ekilince bu hafta yığıldı sabahtan çıktım eve gelirken süt aldım şimdi kalkıp onu kaynatayım pazardanda kabak aldım onu tatlı yapayım
şimdi yemek yendi ilaç aldım az uzanıp işlere koyulurum inşallah

Ütü var kızların sandalyelerini kremledim temizledim minderi var 2 tane onları silmem lazım köpüklü falan.

Çekmecelerde sararan yerler var önceden boyamıştık dolap kapağını şimdi çekmeceyi boyamak istiyorum sabah kızlar gidince

Tüm evi havalandırdım
Süpürdüm sildim
Yatağımızı topladım
Çamaşır katladım
Çamaşır astım
Sanki bana tonla misafir gelecekmiş gibi sabahtan beri mutfaktayım, yaptıklarımı şimdi biraz kayınvalideme biraz da komşulara dağıtacağım 🤣 mutfağı toplayıp çıkıyorum evden. Mutfağın üzerinden geçtim bugün🫠

Ütü var kızların sandalyelerini kremledim temizledim minderi var 2 tane onları silmem lazım köpüklü falan.

Çekmecelerde sararan yerler var önceden boyamıştık dolap kapağını şimdi çekmeceyi boyamak istiyorum sabah kızlar gidince
Kolay gelsin ağrım bir dinsin
Bir yerden başlıyayım sabah ben giderken kalkmadılar diye mutfağı öyle bıraktım😏
Şimdi düşün ne halde yemeği dışardan geyirdim(bizim fırın yemeklarimiz) akşam yemeğide yendi gelin çalıyor kız oynuyor

X