- 13 Ağustos 2024
- 1.394
- 2.169
Geçmiş olsun baloncukHayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Bende şifayı kaptım dün itibariyle grip oldum ayy her tarafım ağrıyor, baş, boğaz ağrıyo
Grip olan arkadaşlara geçmiş olsunAllah herkese iyilik sağlık versin
Sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun baloncuk
Bende sorcaktım cekindim biliyo musun Allah hayırlısını versin. İnşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlısıylaSağol canım teşekkür ederim
Bu ay zorlu geçti geçen hafta düşük yaptım tam kendime geliyordum bu seferde gribe yakalandım bu ay çok mu uzun sürdü
Lahana yaprak gibi değil ince sarmıyorım onu biraz kalın oluyor çok da büyük değildi ona güvendim.Oruc hallinle ayakkta mı sardın tutmsdıgın gün sararsın. Kv bana bahceden yaprak getirdi yazın haşladım buzluga koydum daha sarcamher köyden geldiklerinde bi tencere sarıp getiriyo mete istiyo diye öyle yemiş oluyoruz bizde
Çok geçmiş olsun baloncuk Rabbim tez vakitte şifalar versinSağol canım teşekkür ederim
Bu ay zorlu geçti geçen hafta düşük yaptım tam kendime geliyordum bu seferde gribe yakalandım bu ay çok mu uzun sürdü
Çok geçmiş olsunSağol canım teşekkür ederim
Bayadır yemiyorum yaaa benim için rekorKvdegil vardı onlar gitti cocuklar uyudu mutfagı topladım derken o saat oldu cocuklsr uyanıkken yemeyi sevmiyorum bana kalmıyobi paketi de bitiremedim zaten hey gidi eski günler bi paket az gelirdi bana
Geçmiş olsun maviHayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Bende şifayı kaptım dün itibariyle grip oldum ayy her tarafım ağrıyor, baş, boğaz ağrıyo
Evet lahana daha kolay sarılıyo. Kendine çok yüklenme o zaman fıtıkta varmışLahana yaprak gibi değil ince sarmıyorım onu biraz kalın oluyor çok da büyük değildi ona güvendim.
Sandalyede masaya elimi kaldırıp o hizada tutamıyorum uzun sürelerde. Çamaşır teline çamaşır asarken de çamaşır çoksa aynı şey oluyor. Boyun fıtığı var kaslar güçsüz o yüzden zorluyor
Bende yogurt sosla yedimBayadır yemiyorum yaaa benim için rekorbi ara her gece yiyordum yoğurt sosla ay bende 1 paketi yerdim az gelirdi artik yok yiyemiyorum
geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende tam iyileşemedimHayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Salı günü iyidim de dün beni de azcık etkiledi halsiz pldum bayaAkşam uğrayamadım erken yattım.
Ara verip tutunca oruç sersem etti son saatlerde.
Lahana sarmaya giriştim otururken kollarım ağrıyor diye ayakta tezgahta sardım tansiyonum düştü omuzlarım tutuldu keşke de makarna yapaydım.
ÜSt üste sarma yordu bi müddet yapmak istemiyorum buna kim inanır tabi
İftardan sonra süründüm öyle koltuklarda kızın kitabı vardı onun okumasına destek oldum falan zaman geçti
Bana da tam tersi yaprağın diriliği hepsi aynı ölçüde eşit inceliği de öyle lahanayı ben ayıklıyorum haşlıyorum hepsi eşit olmuyor falanSalı günü iyidim de dün beni de azcık etkiledi halsiz pldum baya
Yani maşallah lahana sarmak yapraktan daha zor geliyor bana