Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol canım teşekkür ederim
Bu ay zorlu geçti geçen hafta düşük yaptım tam kendime geliyordum bu seferde gribe yakalandım bu ay çok mu uzun sürdü
Bende sorcaktım cekindim biliyo musun Allah hayırlısını versin. İnşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlısıyla

Lahana yaprak gibi değil ince sarmıyorım onu biraz kalın oluyor çok da büyük değildi ona güvendim.

Sandalyede masaya elimi kaldırıp o hizada tutamıyorum uzun sürelerde. Çamaşır teline çamaşır asarken de çamaşır çoksa aynı şey oluyor. Boyun fıtığı var kaslar güçsüz o yüzden zorluyor

Kvdegil vardı onlar gitti cocuklar uyudu mutfagı topladım derken o saat oldu cocuklsr uyanıkken yemeyi sevmiyorum bana kalmıyo bi paketi de bitiremedim zaten hey gidi eski günler bi paket az gelirdi bana
Bayadır yemiyorum yaaa benim için rekor bi ara her gece yiyordum yoğurt sosla ay bende 1 paketi yerdim az gelirdi artik yok yiyemiyorum

Evet lahana daha kolay sarılıyo. Kendine çok yüklenme o zaman fıtıkta varmış

geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende tam iyileşemedim

Salı günü iyidim de dün beni de azcık etkiledi halsiz pldum baya

Yani maşallah lahana sarmak yapraktan daha zor geliyor bana

Salı günü iyidim de dün beni de azcık etkiledi halsiz pldum baya

Yani maşallah lahana sarmak yapraktan daha zor geliyor bana
Bana da tam tersi yaprağın diriliği hepsi aynı ölçüde eşit inceliği de öyle lahanayı ben ayıklıyorum haşlıyorum hepsi eşit olmuyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…