İyi akşamlariyi akşamlar kızlar, evde gırlaaa işim var gibi hissediyorum bu saatlerde, eve gidince oturam yatam moduna giriyorum. Bu hafta sonu ufak bir şehir dışı planımız var o yüzden bugün ve yarın hiçbir şeyi ertelemeden yapmam gerekiyor, Hemen bugün ki hedeflerimi koyuyorum yatmadan da güncellerim yaptıklarımı;
-Evi havalandırma
-Nevresimleri değiştirme
-ebeveyn banyosunu yıkama
-komple süpürme
-silme
-Çamaşır yıkayıp serme (en az 2 makine)
-tv önü dolabın içi çok karışmış orayı ve sedirin çekmecelerini yerleştirme(bunu yarına aksatabilirim.
Yemek işi kocam da
e bir de mutfak toplu uyuma tabii
Benim daha azdır sen yine iyi içmişsinBende bugün bide baya zorladım 2 lt su içtim
Çay malesef olmuyorYeterinden fazla çay içiyorum kardeşim olur mu
Aaa ben opera indirmedim ama bunda da oldu ikidebir uğraşmıcam artım iyi oldu yaa sağolasınOperadan kk ya gir. Sonra sağ üstte 3 nokta veya çizgiye bas. Ana ekrana ekle gibi bişey olması lazım ona bas ekler. Hem de reklamsız
Yaptım ebet oldu canım çok sağolReklamsız istersen opera indir yavruş. Yoksa üstte üç noktaya bas ana ekrana ekle yazana bas ekler
Biliyorum canım şaka yapıyorumÇay malesef olmuyor
Hatta çok çay içmek kansızlık yapıyor diye biliyorum
Şu çay seanslarını bazen çok özlüyorum yaaEve gelince hemen yemekleri yaptım.
Makineye çamaşır attım.
Bulaşık mak yerleştirdim.
Eşimle birlikte keki yaptık. Çay seansındayım ezel izliyoruz
Çamaşır katlama ve mutfak toplama kaldı
Bulaşık makinesini boşaltmak 5 dakka psikolojik olarak buna hazırlanmak 3 saatBi makineyi boşaltmak kaç dakika mı alıyor ?
15 33
Bugün iyi içtim ya bonus gazladıBenim daha azdır sen yine iyi içmişsin
Dün bende aynı şeyi yaptım elimde yıkadım akşam bulaşığınıBulaşık makinesini boşaltmak 5 dakka psikolojik olarak buna hazırlanmak 3 saatakşam makine bitmek üzereydi ben üsendigimden hem yemek bulasıgını hem cay bulasıgını elimde yıkadım bide kvdemler vardı çayın yanına irmik helvası yaptım bide. 2 kere tezgahın üstündeki bulaşıkları kurulayıp kaldırdım. Simdide makineyi bosalttım 5 dakka sürdü deger miydi o kadar bulasıgı elimde yıkamaya
Bende yanıma suluğumu aldım ama bitmedi dahaBugün iyi içtim ya bonus gazladı1 litre falan anca bazen daha az içiyorum normalde
Ne demek canım rica ederimAaa ben opera indirmedim ama bunda da oldu ikidebir uğraşmıcam artım iyi oldu yaa sağolasın
Ben bildirimleri açmıyorum kk da çok sık geliyor diye işaret çıkıyor mu hatırlayamadımYaptım ebet oldu canım çok sağol
Bidirim gelince de kırmızı işaret çıkıyor mu üstünde onu merak ediyorum şimdi
İç iç valla içelim ya böbreklerimiz içinBende yanıma suluğumu aldım ama bitmedi dahabide yarım litrelik şişem
Dur bi bakayım ben bildirimi görmek istiyorumNe demek canım rica ederim
Ben bildirimleri açmıyorum kk da çok sık geliyor diye işaret çıkıyor mu hatırlayamadım
Gerçektenİç iç valla içelim ya böbreklerimiz için
Mental olarak hazır olamıyorum bi türlüDün bende aynı şeyi yaptım elimde yıkadım akşam bulaşığını
Aslında dakikalar sürüyor gerçekten
Bugün o yüzden yazdım ki üşenirsem hatırlayayım 10 dk ya halledebiliyorum diye