Düzenli Evimiz & Hayatımız

bu daha yeni gelmişti

Ne oldu ki gitti

Üyelik iptali yazıyor anlamadık.

ARkadaş tavsiyesi ile giren olur tabi olmaz mı yeni üyelik de alır kimseyi ilgilendirmez.

Akıl hocaları öyle demiş falan bi garipti yazdıkları ben kimseye ters konuşayım alınsın istemem konuşmamaya çalıştım zaten de olmadı.

Niye bu kadar sorduğumuzu anlatmaya çalıştım. Bunlar oldu yaşandı biz de acaba mı diyoruz haliyle.

Günaydın ❤️
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar 🍃🍂

1000053449.jpg

Akşam uğrayamadım erken yattım.

Ara verip tutunca oruç sersem etti son saatlerde.
Lahana sarmaya giriştim otururken kollarım ağrıyor diye ayakta tezgahta sardım tansiyonum düştü omuzlarım tutuldu keşke de makarna yapaydım.

ÜSt üste sarma yordu bi müddet yapmak istemiyorum buna kim inanır tabi 🤡

İftardan sonra süründüm öyle koltuklarda kızın kitabı vardı onun okumasına destek oldum falan zaman geçti

Akşam uğrayamadım erken yattım.

Ara verip tutunca oruç sersem etti son saatlerde.
Lahana sarmaya giriştim otururken kollarım ağrıyor diye ayakta tezgahta sardım tansiyonum düştü omuzlarım tutuldu keşke de makarna yapaydım.

ÜSt üste sarma yordu bi müddet yapmak istemiyorum buna kim inanır tabi 🤡

İftardan sonra süründüm öyle koltuklarda kızın kitabı vardı onun okumasına destek oldum falan zaman geçti
Oruc hallinle ayakkta mı sardın tutmsdıgın gün sararsın. Kv bana bahceden yaprak getirdi yazın haşladım buzluga koydum daha sarcam🫠 her köyden geldiklerinde bi tencere sarıp getiriyo mete istiyo diye öyle yemiş oluyoruz bizde😂

X