Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba 🖐🏻😊
Ya dünden beri elektrik kesintisi var .
Bu sabah ta iki kere gitti.
😃😀
bulaşıkları dizdim makineye.
çöpleri attım. Kuruyan çamaşırları topladım.
mutfak yerini sildim masa mermer sildim.
Ocak sildim.
Havada sisli ve soğuk .
Arada battaniye alıyorum üzerime elektrikte gidince.
Akşama kolay yemek hazırladım.
Isınmayacak bi menü 🤠😄🤭👍🏻

Geçen sene internetten almıştım böyle yavru verdi bu güzelim 💜 bunu ayırmak gerekir mi sonra yoksa kalmalı mı Bonus Bonus

Tabi canım onları ayırıp dikebilirsin hediye edebilirsin tutunca ki tutar zaten.

kapalı saksıda olmaz derler ama bak seninki yavru bile vermiş. Keiki miydi neydi adı o yavrunun

Merhaba canlar ne yapıyorsunuz nasılsınız Nasıl geçti hafta sonunuz Ben her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da aşırı yoruldum😴 hafta içi hafta sonu olsa da eşim evde olsa diye can atıyorum hafta sonu olunca da perişan oluyorum yorgunluktan🤭 pazara gittik pazardan eve geldik hamsi almıştık ayıptır söylemesi onları ayıkla pişir yedir bulaşıkları topla o gün öyle mahvolmuştum zaten.pazar günü de öğlene hatta ikindiye kadar evdeydik daha sonra kayınvalideme geçtik ben de bir şeyler hazırlayıp götürdüm orada da oturduk 11'e kadar vesaire öyle eve geldik bütün gece midemin baskısından uyuyamadım zaten😪 çok ağırlaştığımı hissediyorum artık

ESmaların söylendiğinde belli frekansları var kendi sayılarında söylendiğinde olan frekans daha güçlü sayısıyla okuma sebebimiz bu. Yoksa sen sayısız istediğin kadar dua et
Öyle okuyum teşekkür ederim🥰
Yatağımızı topladım, tüm evi havalandırdım, wc leri yıkadım. Dün robot süpürdü tüm evi. Halılar gelirse bugün süpürüp silerim yoksa bir şey yapmycam niyetliyim midem yanıyor bulanıyor gibi. Makineye çamaşır attım. 1 posta daha atcam bugün öyle
Bu mide yanması bende de hamilelikten sonra kaldı 9 ay midem yanmıştı dogum yaptıgım güne kadar🫠
Oyy anası gurban ben şimdi senin hatırına arkandaki camı silmez miyim ❤️❤️
İş yapmaya bahane ararken😂
Merhaba 🖐🏻😊
Ya dünden beri elektrik kesintisi var .
Bu sabah ta iki kere gitti.
😃😀
bulaşıkları dizdim makineye.
çöpleri attım. Kuruyan çamaşırları topladım.
mutfak yerini sildim masa mermer sildim.
Ocak sildim.
Havada sisli ve soğuk .
Arada battaniye alıyorum üzerime elektrikte gidince.
Akşama kolay yemek hazırladım.
Isınmayacak bi menü 🤠😄🤭👍🏻
Niye o kadar uzun sürmüsse. Evde bebekte var kötü olmuş
İki tencere yemek koydum aklımda bişey var diyorum soğan kavurmamışım 😬
Ne yemek yapmıstın 😂
Merhaba canlar ne yapıyorsunuz nasılsınız Nasıl geçti hafta sonunuz Ben her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da aşırı yoruldum😴 hafta içi hafta sonu olsa da eşim evde olsa diye can atıyorum hafta sonu olunca da perişan oluyorum yorgunluktan🤭 pazara gittik pazardan eve geldik hamsi almıştık ayıptır söylemesi onları ayıkla pişir yedir bulaşıkları topla o gün öyle mahvolmuştum zaten.pazar günü de öğlene hatta ikindiye kadar evdeydik daha sonra kayınvalideme geçtik ben de bir şeyler hazırlayıp götürdüm orada da oturduk 11'e kadar vesaire öyle eve geldik bütün gece midemin baskısından uyuyamadım zaten😪 çok ağırlaştığımı hissediyorum artık
Hafta sonu daha yorucu geciyo kesinlikle🥲

24 ün son haftasındayız malum, ben iki gündür şehir dışındaydım işteyim şuan ama aşırı yorgunum. Bugün bir şey yapabilir miyim bilmiyorum ama olursa bugün olmazsa yarın. Mutfak dolaplarına girişmiştik ya bir ara ben kalan dolaplara girişeyim diyorum.
-kıyafet dolabımız
-divanın çekmeceleri
-tv önü dolap
-baza altı
-komodinler
-makyaj masası çekmeceleri
bu hafta yavaş yavaş bunları boşaltıp tekrar yerleştirmek istiyorum :KK68: eşlik etmek isteyen olur mu? evlendikten sonra ilk defa komple girişesim geldi.

Öyle okuyum teşekkür ederim🥰

Bu mide yanması bende de hamilelikten sonra kaldı 9 ay midem yanmıştı dogum yaptıgım güne kadar🫠

İş yapmaya bahane ararken😂

Niye o kadar uzun sürmüsse. Evde bebekte var kötü olmuş

Ne yemek yapmıstın 😂

Hafta sonu daha yorucu geciyo kesinlikle🥲

Taze fasulye az da kapuska çorbaya da son anda hatırladım diğerlerine de gavırıp koydum soğansız yavan gelecekti

24 ün son haftasındayız malum, ben iki gündür şehir dışındaydım işteyim şuan ama aşırı yorgunum. Bugün bir şey yapabilir miyim bilmiyorum ama olursa bugün olmazsa yarın. Mutfak dolaplarına girişmiştik ya bir ara ben kalan dolaplara girişeyim diyorum.
-kıyafet dolabımız
-divanın çekmeceleri
-tv önü dolap
-baza altı
-komodinler
-makyaj masası çekmeceleri
bu hafta yavaş yavaş bunları boşaltıp tekrar yerleştirmek istiyorum :KK68: eşlik etmek isteyen olur mu? evlendikten sonra ilk defa komple girişesim geldi.
Benim yeni bitti 😅 bu yolda sana başarılar diliyorum canımcım 🥰😅

X