- 28 Ekim 2022
- 6.390
- 16.111
- 28
diğeri iyi şimdilikO gitmiş demek diğeri?
Geçen sene internetten almıştım böyle yavru verdi bu güzelimbunu ayırmak gerekir mi sonra yoksa kalmalı mı Bonus
Bu sefer soğansız olsun deneme yapiyorum derdim benİki tencere yemek koydum aklımda bişey var diyorum soğan kavurmamışım
Amannnnnn eve girsem yemek yok bak şimdi aklıma geldiİki tencere yemek koydum aklımda bişey var diyorum soğan kavurmamışım
inşallah kötü bir sonuç yoktur kaç yaşında bu arada?Bir süredir giremedim
Büyük oğlan arabayı kaçırmış aşırı sinirlendim tam ergen oldu söz dinlemiyor yine bu ara
Öyle okuyum teşekkür ederimESmaların söylendiğinde belli frekansları var kendi sayılarında söylendiğinde olan frekans daha güçlü sayısıyla okuma sebebimiz bu. Yoksa sen sayısız istediğin kadar dua et
Bu mide yanması bende de hamilelikten sonra kaldı 9 ay midem yanmıştı dogum yaptıgım güne kadarYatağımızı topladım, tüm evi havalandırdım, wc leri yıkadım. Dün robot süpürdü tüm evi. Halılar gelirse bugün süpürüp silerim yoksa bir şey yapmycam niyetliyim midem yanıyor bulanıyor gibi. Makineye çamaşır attım. 1 posta daha atcam bugün öyle
İş yapmaya bahane ararkenOyy anası gurban ben şimdi senin hatırına arkandaki camı silmez miyim
Niye o kadar uzun sürmüsse. Evde bebekte var kötü olmuşMerhaba
Ya dünden beri elektrik kesintisi var .
Bu sabah ta iki kere gitti.
bulaşıkları dizdim makineye.
çöpleri attım. Kuruyan çamaşırları topladım.
mutfak yerini sildim masa mermer sildim.
Ocak sildim.
Havada sisli ve soğuk .
Arada battaniye alıyorum üzerime elektrikte gidince.
Akşama kolay yemek hazırladım.
Isınmayacak bi menü
Ne yemek yapmıstınİki tencere yemek koydum aklımda bişey var diyorum soğan kavurmamışım
Hafta sonu daha yorucu geciyo kesinlikleMerhaba canlar ne yapıyorsunuz nasılsınız Nasıl geçti hafta sonunuz Ben her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da aşırı yoruldumhafta içi hafta sonu olsa da eşim evde olsa diye can atıyorum hafta sonu olunca da perişan oluyorum yorgunluktan pazara gittik pazardan eve geldik hamsi almıştık ayıptır söylemesi onları ayıkla pişir yedir bulaşıkları topla o gün öyle mahvolmuştum zaten.pazar günü de öğlene hatta ikindiye kadar evdeydik daha sonra kayınvalideme geçtik ben de bir şeyler hazırlayıp götürdüm orada da oturduk 11'e kadar vesaire öyle eve geldik bütün gece midemin baskısından uyuyamadım zaten çok ağırlaştığımı hissediyorum artık
Öyle okuyum teşekkür ederim
Bu mide yanması bende de hamilelikten sonra kaldı 9 ay midem yanmıştı dogum yaptıgım güne kadar
İş yapmaya bahane ararken
Niye o kadar uzun sürmüsse. Evde bebekte var kötü olmuş
Ne yemek yapmıstın
Hafta sonu daha yorucu geciyo kesinlikle
Benim yeni bitti24 ün son haftasındayız malum, ben iki gündür şehir dışındaydım işteyim şuan ama aşırı yorgunum. Bugün bir şey yapabilir miyim bilmiyorum ama olursa bugün olmazsa yarın. Mutfak dolaplarına girişmiştik ya bir ara ben kalan dolaplara girişeyim diyorum.
-kıyafet dolabımız
-divanın çekmeceleri
-tv önü dolap
-baza altı
-komodinler
-makyaj masası çekmeceleri
bu hafta yavaş yavaş bunları boşaltıp tekrar yerleştirmek istiyorumeşlik etmek isteyen olur mu? evlendikten sonra ilk defa komple girişesim geldi.
Ay ellerine sağlık senin de, ben de bir hafta sonra benim yeni bitti demek isterimBenim yeni bittibu yolda sana başarılar diliyorum canımcım
Kolay gelsin şimdidenAy ellerine sağlık senin de, ben de bir hafta sonra benim yeni bitti demek isterim