- 13 Mart 2019
- 13.309
- 44.078
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lahana çok kayganBana da tam tersi yaprağın diriliği hepsi aynı ölçüde eşit inceliği de öyle lahanayı ben ayıklıyorum haşlıyorum hepsi eşit olmuyor falan
Bende bugün niyet etmedim inşallah haftaya tutucamBi yere davetliyiz bugün niyet etmedim o yüzden.
Dün de çok az iş yaptım banyo falan duruyor
Evet her ikisi de çok zahmetli oruçlu halinle sarmışsın eline emeğine sağlıkGonulmeyvesi ben de aslında yaprak daha kolay demek istedim hahaha lahana kaygan evet lahananın kolay gelen kısmı da daha iri sarmak olur bana hemen bitiyo öbürü de daha çok oyalıyo
Maşallah ellerine sağlık hamarat gelinEvi havalandırdım
Yatakları topladım
Meteyle beraber tost yaptık yedik
Mutfağı topladım
Çamaşır katladım 2 makine
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboyu cifledim
Kvde hastaneye gelmisti bize yakın buraya gelin kahvaltıya dedim
Kahvaltı hazırladım onlara bekliyorum
Evide onlar gelmeden süpüresim var
Adem olmasın o !!!@Adet 27 yaşında Aden olacağını da hiç sanmıyorum ya. O zamanlar Aden ismi mi vardı
Günaydın iyiyim sağol.sedagaziantep27 seda nasılsın. Bebekli hayat iyi geldi mi size zorlanıyor musun
Teşekkür ederimMaşallah ellerine sağlık hamarat gelin
iyi akşamlar hanımlar
hem bir sürü bankacılık , hatta Turk telekom gorusmelerım falan vardo, yok lımıt dusur, yok kartı kaybettım, yok yenı paket derken onlara fırsat bulamadım. ofıs sakınken hem onları hallettım, hem ıslerımı de toparladım bıraz.
bırazdan cıkacagım, sekızden sonra evde olurum yanı en erken.
herkese guzel bır bır aksam dılıyorum, yarın gorusmek uzere
Her zorluk yada imtihan bi insanın başına yok yere gelmiyor ben aslında ilk başta anlamamıştım ama sağolsun ilknurrr22 bana çok güzel anlattı.
Dedim ki keşke 15 ay yaşatıp kaybedeceğime hiç doğmasaydı da evlat hasreti olsaydı kalbimde kaybetme acısı yerine. .
Sonra ilknur dedi ki gidişi sana çok şey kattı. Gerçekten de öyle. Namazıma sımsıkı sarıldım elhamdülillah.
29 sene boyunca belki 1 kere hatim yapan ben ayda 1 hatim yaptım oğlum için.
Ne biliyim oğlum gitti ama Rabbime yaklaştım. Ama önemli olan bunu anlamaktı, sağolsun arkadaşım anlattı. Belki bana kalsa hala ah vah ederek geçirecektim.
İmtihanın farkına varmak ona göre yaşamakmış önemli olan. Ha nelerimi vermezdim hala hayatta olsun diye ama işte bizde kuluz elimizden ne geliyor ki
Senin de yardımcın olsun Rabbim, evladın varlığı, yokluğu imtihan oluyor işte. Kimi hayattaki çocuğu ile bile imtihan oluyor. Oyun tevekkül en iyisi.
Allah kalbine Göre versin