Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gonulmeyvesi ben de aslında yaprak daha kolay demek istedim hahaha lahana kaygan evet lahananın kolay gelen kısmı da daha iri sarmak olur bana hemen bitiyo öbürü de daha çok oyalıyo
Evet her ikisi de çok zahmetli oruçlu halinle sarmışsın eline emeğine sağlık

Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Meteyle beraber tost yaptık yedik
Mutfağı topladım
Çamaşır katladım 2 makine
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboyu cifledim
Kvde hastaneye gelmisti bize yakın buraya gelin kahvaltıya dedim
Kahvaltı hazırladım onlara bekliyorum
Evide onlar gelmeden süpüresim var

Maşallah ellerine sağlık hamarat gelin

sedagaziantep27 seda nasılsın. Bebekli hayat iyi geldi mi size zorlanıyor musun
Günaydın iyiyim sağol.
Alıştık .
gazı biraz olursa ağlıyor .
Onun dışında pek bir ağlaması yok.
akşam gecede eşim yardımcı oluyor.
gündüz de zaten ben bakıyorum.
evdeki işlerimi umut uyuduğunda yapıyorum.
Bazende eşim evdeyken.
Bu şekilde gün geçiriyoruz.

selam hanımlar, hayırlı cumalar, dualarımızın kabul oldugu bır gun olsun ınsallah

umarım herkese ıyıdır ve guzel bır haftasonuna gırıs yaparız hepımız ınsallah

ben sabah kedının maması, kumu, çöp,
kahvaltı
yatak toplama

akşam eve biraz geç gittim 7 bucuk cıvarı. kaşlarımın rutus ıslemı oldu. baya agrılı oldu, hem basım da cok agrıyor
bugun de botoks ıcın baska yerde kontrol var. onu da halledeyım bugun dıyorum

dün ofiste yabancı arkadaslardan bırının dogum gununu kutladık, cok sevındı, Turkıyeye yenı tasındı sırf bu iş ıcın geldı. o guzel degısıklık oldu, resmen farklı hıkaye ve sebeplerle bırbırımıze ayıcıklar almıs oldugumuz bır gun oldu, baya gulduk eglendık, ofıste 3 ayıcık var su an, eve goturecegız işte... uzun zamandır hem esım, hem araba konusu, hem ofıstekı seytan kalplı bır arkadasımızın ozellıkle de 2 haftadır yarattıgı her turlu kotu ortam, artan ve karısık ıslerım .... baya gergındım, ıyı geldı yanı bunlar..

dun yemegım vardı, yemek yapmadım
pazar falan yerlestır sebzelerı ayıkla
brokolı salatası yaptım bugun ıcın.
aksam balık yerız, esım ve annesı terasta yaparlar
corbam var
salata yaparım

camasırları toplarım ama baska bırsey yapmam

herseyı yarın yapacagım

utu ve ev temızlıgı, esım sabah enıstesı ıle onun arazıye gıdecek, o bıze cok yardım ettı, sıtem edıyor dıye ona yardıma gıdecek. pazar oglen gelır. ben de hem ıslerı halledıp hem dınlenırım evde.

o geldıkten sonra da, annemlerı de alıp tıyatroya gıdecegız zaten. bıletımız vardı, anneme gecer yemek yerız sonrasında sanırım

haftasonu planım boyle sımdıden. herkese guzel bır haftasonu olur umarım.

sadece ölüm değil, aslında kaybettiğimiz ya da kazanamadığımız her şey, ya da verdiğimiz her mücadele bize çok şey katıyor. mesela eşim ve annesnin yaşadığı evlat sınavları, roman gibi ama korku filmi yaşanan herşey... beni daha tevekkül etmeye itti mesela. ya da yakın arkadaşlarımından birinin şehit olması mesela, yıllar önce. dedim ki, ben bilmediğim bir duyguya yanıyorum peki bu anne ne yapsın, ben kendimi eksik ya da anormal bir kadın görürken, ya da ceza mı acaba derken... peki o nasıl bir ad versin kaybettiğine derdim ... ya da taş doğursaydım lafını duyduğum, evinden bile çıkartmaya çalışılan 80 yaşında bir anne olarak, adi evlatlara sahip olan kaynanam, yüzünu bıle goremedıgı bır kızı olan eşim...

ya da sen, ya da ben... kimbilir nasıl birilerinden feyz aldık, güç aldık bilinmez, kimlere güç verdik belki.

ben Rabbime yaklaştım evet ama daha çok Rabbimin emanetlerine sanki. çocuklara ama en çok da hayvanlara döndüm, bir mama versem dünyanın en huzurlu insanı oldum, sanki içime akan zehirleri hafifletti, ölümü düşünen beni hayata bağladı ya da bize zarar veren insanları öldürmeyi isteyecek haldeyken, bir yavru kediyi yaşatan biri oldum.

Allah kalbinden huzuru eksik etmesin, duaların ibadetlerin kabul olsun, saglıklı ve hayırlı bır evlatla senı bu dunyada mujdelerken, melek evladınla cennete kavusmayı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…