Hee bende bunun pembesi var yine duşakabin de ki kireç lekelerini çıkarmıyor yaSsero Bu mesajdaki üründen bahsediyoruz
Dün kocamın canı sıkıldı veeee yatak odasını değiştirdik. O da yetmedi gömme dolabı, o da yetmedi erzak dolabını da değiştirdik. Buaralar kocamın canı sıkıldıkça eşyaların yerlerini değiştiriyoruz. Yarın nereyi değiştiricez diye sordu gecebakalım gözümüze neresi çarparsa dedim
Bana iyi geldi valla hem ev temizlenmiş oluyor hem de tek başıma atamadığım şeyleri kocamın gazına gelerek atıyorum ve ev ferahlıyor
Ben geliyom yataklar duruyor kahvaltı sofrası masadaAcil sabah maratonu
Gezmeye gidende evde iş bırakmayan garı maratonu yani
Anaaa e ben de almayı düşünüyordum herkes iyi diyinceHee bende bunun pembesi var yine duşakabin de ki kireç lekelerini çıkarmıyor ya
Ama çok tatlılardı yaaKızlar videoyu izlemediniz sanırım komikti oysa
Günaydın
Hee bende bunun pembesi var yine duşakabin de ki kireç lekelerini çıkarmıyor ya
Az mayışmışım oğlanın kahvaltı yapmasını beklerkenEfser yatmadın dimi hoparlörü dayarım gulağına gel maratona
Gerçekten de maşAllahı varSeninki iyi koca bu aralar hiç ses etme
Herkese deme valla iş eden adamlarda ayrı prenses göze gelirGerçekten de maşAllahı varcanı sıkıldıkça ev düzene giriyor
Demek bazen videolar izlenmiyor HahhahaGünaydın mesajlarını hep mohteşemlerim ondan
Günaydın efendim hayırlı sabahlar daha kargalar şey olmadı sıcacık yatağı bırakıp iş göremem-Hayal Nerde diyodum gelmişsin tek başıma iş etmek hoşuma gitmir kalkın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?