• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

sweetgirlcandy sweetgirlcandy şekerciğim bugün yeşillikler yıkayıp dolaba koymalıydım kargoda tam o sırada geldi ama merakımdan azıcık wc sarı kısmına sıktım çok uğraşamadım ama öyle olduğu halde gitti duşa kabinini kireçli kısmına şerit halinde sıkdım akşam baktım orasıda
açılmış biraz uğraşsaydım bir şey kalmazdı
Pas lekesinde başarılı
Makinenin filitre kısmına benim eşarp iğnelerim kaçıyor 🙈malum pas lekesi oluryor dur deniyeyim baklalım çıkıyormu dedim yıkarken döktüm azda ovdum çok az bir iz kaldı herif acele etmeseydi makinenin hortumunu takmak için onuda biraz daha ovsam çıkardı filitresi diye çok önemsemedim
Beğendin mi yani:KK8:

Aaa bende geçen ipli el rondosunun bıçağı paslanmış ona 1 damla döktüm sürttüm çıktı hemen

Tünaydın 🍁 baş ağrısı ile uyandım bugün hala devam ediyor. Servis gelecek tüm evi süpürdüm havalandırdım. Yarın arkadaşım gelecek çok bir şey yapmycam bakalım
Geçmiş olsun sweet 🌸
Bu ara hiç b8r şey yapasım yok
Ufak defek can sıkıntılarım var kendimi mental olarak çok yorgun hissediyorum
Allah gönlüne ferahlık versin♥️
Sayılır😄 online ders aldım sonra namazs kalktım anaaa bi baktım saat epey geç olmuş hızlıca evi topladım
Makineye çamaşır attım
Havlular değiştirdim
Bulaşık az vardı onları topladım
Bütün camları açtım İkindiyi de kıldım şimdi Oğlumu almaya geldim
Sen okuyo muydun sordum mu kaçırdım mı oraları
merhaba 🖐🏻🙂🙃
bugün sabah eşim işe gitti.
Sabah 8 buçukta.
kahvaltı yaptım ben umut uyurken.
Sonra etraf topladım.
odaları süpürdüm..
aynaları sildim.
lavaboları temizledim.
toz aldım
Sehpa ve tv ünitesi sildim.
Annemgil geldi
Annem dün dolma doldurup burda pişirdi.
ablamlarda geldiler
Yardıma .
umutu annemle ablam yıkadı.
bende duş aldım onlar varken hemen .
kırkımızı sağ salim uçurduk...
ne çabuk geçti zaman .
🤩🤗😊😀😃😄🙏🏻🤲🏻💕
Teyzemde geldi bebek görmeye .
burda öğlen yemeği yendi.
Çay içildi.
Kahvede ikram ettim.
Eğlenceliydi her şey.
Maşallah 🧿 Allah sağlıklı güzel ömürler versin
Hala devam ediyor. Şiddeti azaldı da. Yere falan eğilince artıyor baya
Tansiyonun cıkmıs olabilir mi acaba o kadar da is yapmıssın dikkat et🌸

Benim bugünümde cok yogundu ay ben bu kadar yogun olmaya alıskın degilim😂
Sabah kahvaltı yaptık. Ardanın ögretmeni aradı yine ishal olmus🙄 büyük ihtimal hafta sonundan hafta icine giris okul soguk oluyo diye düsünüyorum gecen hafta pazartesi olmustu aynısı
Onu aldım geldim
Patates haşladım yedi. Evi topladım
Tuvaleti lavaboları yıkadım
Eşim öglen yemege geldi ona yemek hazırladım
Tekrar mutfagı topladım
Evi süpürdüm
Komsuya kahve icmeye cıktım
Ordan beraber çocukları parka götürdük
Eve geldim corba salata yaptım kvdegil pide yaptırmıstı annemgilde geldi yedik cay ictik
Çocukları banyo yaptırdım.
Bulaşıkları elde yıkamıstım onları kaldırdım
Makine doluydu onu bosalttım
Mutfağı süpürdüm bu kadar🫠

Selam kızlar 🌸 çift kişilik elyaf yorgan almam lazım. Nevresim içinde tortop olan battaniyelerimden nefret geldi artık. Elyaf düzgün durur diyorlar 🫠 öneriniz var mı?

Gece hiç uyumadı bebiş, baş ağrılı bir güne uyandım.
Yatağı, ortalığı topladım.
Kahvaltı yaptık.
Öğle yemeği hazırladım bebişe, akşama bana karnabahar bebişle eşime köfte makarna yaptım.
Gerisi oynamalı, uzanmali geçti.
Hala başım ağrıyor 💆🏻‍♀️

Geçmiş olsun sweet 🌸

Allah gönlüne ferahlık versin♥️

Sen okuyo muydun sordum mu kaçırdım mı oraları

Maşallah 🧿 Allah sağlıklı güzel ömürler versin

Tansiyonun cıkmıs olabilir mi acaba o kadar da is yapmıssın dikkat et🌸
Tansiyonum normal baktım da. İlaç aldım en son geçiyor gibi. 30 umdan sonra regl olacağım ya da olduğum ilk gün şiddetli baş ağrısı olmaya başladı. Sanırım ondan

Selam kızlar 🌸 çift kişilik elyaf yorgan almam lazım. Nevresim içinde tortop olan battaniyelerimden nefret geldi artık. Elyaf düzgün durur diyorlar 🫠 öneriniz var mı?
YOrgan toplanmaz zaten boyu da tamsa battaniye toplanır ama eski usul ilk geçirdiğinde dikebilirsin baş kısmını köşelerini öyle sabit kalır bunun için aparatlar da var

Back