Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee bende bunun pembesi var yine duşakabin de ki kireç lekelerini çıkarmıyor yaSsero Bu mesajdaki üründen bahsediyoruz
Dün kocamın canı sıkıldı veeee yatak odasını değiştirdik. O da yetmedi gömme dolabı, o da yetmedi erzak dolabını da değiştirdik. Buaralar kocamın canı sıkıldıkça eşyaların yerlerini değiştiriyoruz. Yarın nereyi değiştiricez diye sordu gece bakalım gözümüze neresi çarparsa dedim
Bana iyi geldi valla hem ev temizlenmiş oluyor hem de tek başıma atamadığım şeyleri kocamın gazına gelerek atıyorum ve ev ferahlıyor
Ben geliyom yataklar duruyor kahvaltı sofrası masadaAcil sabah maratonu
Gezmeye gidende evde iş bırakmayan garı maratonu yani
Anaaa e ben de almayı düşünüyordum herkes iyi diyinceHee bende bunun pembesi var yine duşakabin de ki kireç lekelerini çıkarmıyor ya
Ama çok tatlılardı yaaKızlar videoyu izlemediniz sanırım komikti oysa
Hee bende bunun pembesi var yine duşakabin de ki kireç lekelerini çıkarmıyor ya
Efser yatmadın dimi hoparlörü dayarım gulağına gel maratona
Gerçekten de maşAllahı var canı sıkıldıkça ev düzene giriyorSeninki iyi koca bu aralar hiç ses etme
Herkese deme valla iş eden adamlarda ayrı prenses göze gelirGerçekten de maşAllahı var canı sıkıldıkça ev düzene giriyor
Demek bazen videolar izlenmiyor HahhahaGünaydın mesajlarını hep mohteşemlerim ondan
Günaydın efendim hayırlı sabahlar daha kargalar şey olmadı sıcacık yatağı bırakıp iş göremem-Hayal Nerde diyodum gelmişsin tek başıma iş etmek hoşuma gitmir kalkın işte