- 23 Mart 2022
- 15.241
- 58.378
- 528
- 41
Nasıl geçiliyor hocammm yol tarifi versen biSadece yatak odasını yapayım dedim ahsene mikrop falan bulaşmasın diye. Baktım ki yavaş yavaş diğer yerlere geçmişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçiliyor hocammm yol tarifi versen biSadece yatak odasını yapayım dedim ahsene mikrop falan bulaşmasın diye. Baktım ki yavaş yavaş diğer yerlere geçmişim
Yaa haklısın ama ne bileyim çocukluktan beri hep sorumluluk verildi bana ondan Mıdır nedir yada hep çevrem bencil dolu mu kimse de demiyor sen dur sen otur yada arayıp nasılsın diyen bile olmuyor ister istemez tek şansım kendi basımın çaresine bakmak oluyorFeraceli ya bende insan senin gibi düşünüp kimseye muhtaç olmadan yaşayım diyince inan daha çok yıpranıyor. Çünkü insanız ister istemez muhtacız. Bende de var bu saçma şey kendimce gurur yaparım.
Mesela senin o hırsla temizlik yapman yanlış kocan gelince aaa sinirle bi de evi temizlemiiş kurban olduğum demediyee eğer bi daha yapma
jeton geç düşüyor napıyımaramızdaki tek açılmamış gül goncası gubban olurum
İyiki yorma dedik kendini ha sweetYatak odasını havalandırdım
Nevresimi değiştirdim
Nevresim, alezler yıkadım kuruttum
Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Ebeveyn banyosunu süpürdüm, sildim, banyo dolabını sildim
Ebeveyn banyosunun klozetini ve lavabosunu temizledim
Mutfağı havalandırdım
Mutfağı süpürdüm, sildim
Ahsene kahvaltı yaptırdım elde yıkadım bulaşıkları
Antreyi süpürdüm, sildim, vestiyerin aynasını sildim
Büyük banyonun klozeti ve lavabosunu temizledim
Büyük banyoyu süpürdüm, sildim, banyo dolabını sildim
Çocuk odasını havalandırdım
Çocuk odasını süpürdüm, sildim
Salonu havalandırdım
Salonu süpürdüm
Kuruyan çamaşırları astım
Bonus ya özlemişim seniUlan noluyo size hastayken
Neyse bebeğin doğunca zaten başkalarına yetemezsin kendi yağında kavrulursun. Herşey daha güzel olur inşallahYaa haklısın ama ne bileyim çocukluktan beri hep sorumluluk verildi bana ondan Mıdır nedir yada hep çevrem bencil dolu mu kimse de demiyor sen dur sen otur yada arayıp nasılsın diyen bile olmuyor ister istemez tek şansım kendi basımın çaresine bakmak oluyor
İnşallahNeyse bebeğin doğunca zaten başkalarına yetemezsin kendi yağında kavrulursun. Herşey daha güzel olur inşallah
Bonus ya özlemişim seni
ara vere vere yaptım yaa bide ben arkamdan atlı kovalar gibi yaparım o huyumu sevmem hiç koştur koşturİyiki yorma dedik kendini ha sweet
Maşallah anam bende ağır vasıta gibiyim dinlene dinlene yapıyorumara vere vere yaptım yaa bide ben arkamdan atlı kovalar gibi yaparım o huyumu sevmem hiç koştur koştur
Ablamda öyleMaşallah anam bende ağır vasıta gibiyim dinlene dinlene yapıyorum
Sağol canım, anı ölümler çok zorbaşınız sağolsun abla çok üzücü her an birimizden ölüm haberi alacak gibiyiz artık
Geçmiş olsun sweet bugun nasılsınElim yüzüm şiş uyandım öksürük devam aşırı halsiz ve yorgunum. Hatmi çiçeği içtim gece iyi geldi o baya gece öksürük olmadı
Başınız sağolsun abla. Allah rahmet eylesinHayırlı sabahlar,
Kız kardeşimin görümcesi nin eşi bu gece kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş
Daha 53 yaşındaydı çok üzüldüm inanamıyorum eşide daha kızkardeşimle aynı yaştalar 43 yaşında 2 tane kızları var bi tanesi engelli Allah dayanma gücü versin dua etmek isteyen olursa veya kuran okumak isteyen penyez83 @MssPARE
Geçmiş olsun inşallah gecmez dikkat etBenimde eşim hasta evde çorba yaptım
Birde ıhlamur yapayım umarım bize geçmez