• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın 🤲🥺😇😊🤩

Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek

Mr istedi korkum oldugu için girmedim insallah tekrar istemez

Sonuçlar iyi çıksın ve gerek kalmasın mr ye
İnşallah sonuçlar temiz çıkar 🤲🏻🌸
Benimde bir haftadır el parmaklarım ve bileklerim de ağrı var sebebi ne ola ki acaba
Sanki burkulmuş gibi hafif bişey kaldırsam bile çok acıyor 🙄

Bebeksi bir buluşmam var bugün ❤️

Araya hastalık girdi yapamadık bugün nasipse Chocolita Chocolita :KK68:
Sohbetiniz şifa olsun canlar Chocolita Chocolita :KK68:

Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek

Hayırlısıyla sağlıcakla güzel sonuçlar almak nasip olsun paremmm🤲🏻 geçmiş olsun RABBİM kalıcı şifalar versin 🤲🏻
Benimde bir haftadır el parmaklarım ve bileklerim de ağrı var sebebi ne ola ki acaba
Gönülüm geçmiş olsun RABBİM şifalar versin 🤲🏻

Güzel sonuç çıksın inşallah parişim 🤲🏻

Benim.parmaklar kasilipkaliyor masajla yumusutuyorum ve aynen acıyor fena halde sabahları hafif şişlik oluyor

Bakalım ne diyecekler

Oğlumda bile var haftaya dr gidicez bakalım sinirlerde sıkışma olması mümkün
Ay kuzum benim ya hemen götür neymiş baktır canım 🥰

Bonusum inan ellerimi bi yarım saat kullanamıyorum açılmasını bekliyorum

Fiziğe geliyoruz ya kalçanın üzerine oturamıyorum ağrı fena küçük yolculuk yastıkları olur ya onu yerlestiriyorum biraz meyilli duruyor kalça yoksa acıyor

Menisküs var aman vallahi beterin beteri var Allah herkese şifa versin fizikte görüyorum neler neler var

Allah şifa versin parecim :KK200:

Fiziğe geliyoruz ya kalçanın üzerine oturamıyorum ağrı fena küçük yolculuk yastıkları olur ya onu yerlestiriyorum biraz meyilli duruyor kalça yoksa acıyor

Menisküs var aman vallahi beterin beteri var Allah herkese şifa versin fizikte görüyorum neler neler var
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir dualarımdasın 🌺🫶🏻

selam hanımlar

herkese güzel bir hafta olsun inşallah

akşama yemeğim yok, corba falan ilave etmem lazım. bir de kuru fasulye ıslayacagım, hatta sabah yapıp ıse oyle gelmeyı dusunuyorum cunku yarın ıs cıkısı babama gıderken gotururum.

carsamba bolca camasır katlama ve ütü işim olacak
ufak bir market ve kedının ası randevusunu da aynı aksam ıs cıkısı halledecegım

bu hafta ev ıslerım yogun degıl ama dıreksıyon egıtımı ve ofıste ayrılacak gıbı olan arkadasın ıslerının devrı olursa bunlar benı cok yogun yapacak.

haftaya hem kaş hem botoks ıcın ayrı yerlerde kontrollerım var
yıl bıtmeden bır de dolgularım olacak dişçiyi de halledersem süper olur bakalım

selam hanımlar

umarım herkes iyidir. hastalara şifa, hasta yakınlarına daha da güç diliyorum. bebişler ne anne karnında, ne okulda hasta olmasınlar iyi olsunlar her zaman.

güzel bir diliyorum herkese

Bebeksi bir buluşmam var bugün ❤️

Araya hastalık girdi yapamadık bugün nasipse Chocolita Chocolita :KK68:
Çok mutluyum şükür 🥰🤗❤️

Parem çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar

Hah şunu da paylaşıyım bari emek zahmet yaptm
IMG20241210105339.jpg

işyerindeki arkadaş kaldı, sorun giderildi gibi hatta ikimizi daha sıkı ekip yapacaklar. işlerim artacak ama maddi karşılığı olabilir diye düşünüyoruz, o geri ülkesine dönmesin diye beni de ona yardımcı yapıp ıkımızı de maddı olarak destekleyecekler gıbı patronlar ama bakalım hayırlısı

aksam hızlıca yemek yıyıp pılav ve kuru fasulyeyı de yapıp, babama gıdecegım, cok gecıkmeden eve gelıp uyumak ıstıyorum sabah erken surecegım araba. dıger 2 gun ogleden sonra egıtım. az uyku olunca, dıkkatım de dagılıyor ıstanbulda sabah trafıgınde olmak kasıyor

aksam cıps ve cekırdek olayına gırdım, ama yemek cok az yedım. bu hafta dıkkat etmem lazım bıraz.

hem eve, hem babama derken 2-3 yemek yaptım
aksam oyle yogun gecırdım

yarın aksam da camasır ve utu halledersem, haftasonuna kadar rahat olurum

Back