Bimin yağçözü çok etkili ana boğuyor insanı. Eşim mutfaktayken sıktım boğuluyordu az kalsın.Öksüre öksüre mahvoldu, annemde öyle.
Beni de etkiliyor ama bu kadar değil. Şuanda cif aldım memnunum
Bimin yağçözü çok etkili ana boğuyor insanı. Eşim mutfaktayken sıktım boğuluyordu az kalsın.Öksüre öksüre mahvoldu, annemde öyle.
Beni de etkiliyor ama bu kadar değil. Şuanda cif aldım memnunum
ebet birde elleri mahvediyor ben de suan onu kullanıyorum
Ulan kendin bulmuş gibi pazarladın hahahahaha
Bonusun attığı gibi dikiş le sabitleyince toplanmıyorSelam kızlarçift kişilik elyaf yorgan almam lazım. Nevresim içinde tortop olan battaniyelerimden nefret geldi artık. Elyaf düzgün durur diyorlar öneriniz var mı?
BirazdanBöyle harıl harıl sipariş verip kargo beklediğiniz ürün nedir.
Temizlik topiği olarak genel temizlik ürünleri tabiki deBöyle harıl harıl sipariş verip kargo beklediğiniz ürün nedir.
Mavisi pası kiri sarı lekeleri falan çıkarıyor. Pembesi kireci. Duşakabini demiştim ya ne yaptıysam çıkmıyor diye anında patlattı musluğu falan
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2'li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ben daha almadım ama alıcam çok methettinizHani reklam reklam diyorduk ya püü benim yaptığım reklam oldu resmen herkes aldı
Aaa ben 30 olmadım ama yani 30 yokum 29 varımTansiyonum normal baktım da. İlaç aldım en son geçiyor gibi. 30 umdan sonra regl olacağım ya da olduğum ilk gün şiddetli baş ağrısı olmaya başladı. Sanırım ondan
Gece ne için uyanıyor canım?Günaydın evi havalandırdım
Ardanın kahvaltısı beslenmesi hazırlandı.
Yatakları topladım
Mutfakta bi iki bulasık vardı onları makineye koydum.
Bi kahve içesim var
Sagolsun 4 yaşındaki çocugum saat başı kalktı. Acaba ne zaman gece kalkmaları bitecek bebek gibi her gün sürekli kalkmamalı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?