• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bimin yağçözü çok etkili ana boğuyor insanı. Eşim mutfaktayken sıktım boğuluyordu az kalsın. 💆🏻‍♀️ Öksüre öksüre mahvoldu, annemde öyle.
Beni de etkiliyor ama bu kadar değil. Şuanda cif aldım memnunum
Bimin yağçözü çok etkili ana boğuyor insanı. Eşim mutfaktayken sıktım boğuluyordu az kalsın. 💆🏻‍♀️ Öksüre öksüre mahvoldu, annemde öyle.
Beni de etkiliyor ama bu kadar değil. Şuanda cif aldım memnunum

Evet kesinlikle güzel etkili ama elleri de mahvediyor uzun süredir bende onu kullanıyorum
ebet birde elleri mahvediyor ben de suan onu kullanıyorum

Selam kızlar 🌸 çift kişilik elyaf yorgan almam lazım. Nevresim içinde tortop olan battaniyelerimden nefret geldi artık. Elyaf düzgün durur diyorlar 🫠 öneriniz var mı?
Bonusun attığı gibi dikiş le sabitleyince toplanmıyor

Tansiyonum normal baktım da. İlaç aldım en son geçiyor gibi. 30 umdan sonra regl olacağım ya da olduğum ilk gün şiddetli baş ağrısı olmaya başladı. Sanırım ondan
Aaa ben 30 olmadım ama yani 30 yokum 29 varım 😂😂benimde reglden önce bacaklarım ağrımaya basladı 2. Dogumdan sonra

Günaydın evi havalandırdım
Ardanın kahvaltısı beslenmesi hazırlandı.
Yatakları topladım
Mutfakta bi iki bulasık vardı onları makineye koydum.
Bi kahve içesim var
Sagolsun 4 yaşındaki çocugum saat başı kalktı. Acaba ne zaman gece kalkmaları bitecek bebek gibi her gün sürekli kalkmamalı ya🥲

Dün kocamın canı sıkıldı veeee yatak odasını değiştirdik. O da yetmedi gömme dolabı, o da yetmedi erzak dolabını da değiştirdik. Buaralar kocamın canı sıkıldıkça eşyaların yerlerini değiştiriyoruz. Yarın nereyi değiştiricez diye sordu gece 🤔 bakalım gözümüze neresi çarparsa dedim 😂
Bana iyi geldi valla hem ev temizlenmiş oluyor hem de tek başıma atamadığım şeyleri kocamın gazına gelerek atıyorum ve ev ferahlıyor :21:

Günaydın evi havalandırdım
Ardanın kahvaltısı beslenmesi hazırlandı.
Yatakları topladım
Mutfakta bi iki bulasık vardı onları makineye koydum.
Bi kahve içesim var
Sagolsun 4 yaşındaki çocugum saat başı kalktı. Acaba ne zaman gece kalkmaları bitecek bebek gibi her gün sürekli kalkmamalı ya🥲
Gece ne için uyanıyor canım?

Back