- 13 Ağustos 2022
- 6.487
- 27.176
- 478
Ben izledim pare bazen hala kendimi eşimin ailesinin içinde o kedi gibi hissediyorumDemek bazen videolar izlenmiyor Hahhaha
Oysa bir kedi vardı orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben izledim pare bazen hala kendimi eşimin ailesinin içinde o kedi gibi hissediyorumDemek bazen videolar izlenmiyor Hahhaha
Oysa bir kedi vardı orda
Günaydın efendim hayırlı sabahlar daha kargalar şey olmadı sıcacık yatağı bırakıp iş göremem
Sebepsiz anne anne sonra yanına gidiyorum dalana kadar bekliyorum dalınca gidiyorum. Gecen uyuyakalmısım yanında ben bide şortla kısa kolluyla yatarım yaz kış üstümüde örtmemişim her yerim tutulmuş donmuşumGece ne için uyanıyor canım?
Kankam biraz beklet sonra fırçala durula nasıl cıkmıyo çıkması lazımHee bende bunun pembesi var yine duşakabin de ki kireç lekelerini çıkarmıyor ya
Sana iyi gezmeler selam söyle11 de kalkarsın ben attaaaa gitmiş olurum
İzledim ben. Bide kediye üzülmeyelim simdi yazıkDemek bazen videolar izlenmiyor Hahhaha
Oysa bir kedi vardı orda
Hahhaha oda tamamen farklı bir aileye gitmiş zaten garibanimİzledim ben. Bide kediye üzülmeyelim simdi yazık
Olsun al sen bide sen deneAnaaa e ben de almayı düşünüyordum herkes iyi diyince
Kız bizden değil eski ev sabısından kalmaSen neyle yıkanıyosun ya
Sen demesen ben akıl edemediydim zaten topitopKankam biraz beklet sonra fırçala durula nasıl cıkmıyo çıkması lazım
Öğlen oldu öğlenGünaydın efendim hayırlı sabahlar daha kargalar şey olmadı sıcacık yatağı bırakıp iş göremem
Hayırlı sağlıklı sonuçlar olsun paremKizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın
Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek
Mr istedi korkum oldugu için girmedim insallah tekrar istemez
Sonuçlar iyi çıksın ve gerek kalmasın mr ye
Evet okuyorum hemde değerler eğitimi alanında eğitmenlik yapıyorum bilmem ki sorduysan bende kaçırmış olabilirimGeçmiş olsun sweet
Allah gönlüne ferahlık versin
Sen okuyo muydun sordum mu kaçırdım mı oraları
Maşallah Allah sağlıklı güzel ömürler versin
Tansiyonun cıkmıs olabilir mi acaba o kadar da is yapmıssın dikkat et
Sana burda rahatca söyleyebilecegim güzel bi kelime bulmam lazımOlsun al sen bide sen dene
Kız bizden değil eski ev sabısından kalma
Sen demesen ben akıl edemediydim zaten topitop
İnşallah sonuçların güzel çıkar pareeKizlar bugun bana dua edermisin araya sıkışırın
Kalçam bacaklarım el parmaklarim da ağrı vardı tahlil röntgen ıvır zıvır yapıldı bugün dr görecek
Mr istedi korkum oldugu için girmedim insallah tekrar istemez
Sonuçlar iyi çıksın ve gerek kalmasın mr ye
Ya ne güzel maşallahEvet okuyorum hemde değerler eğitimi alanında eğitmenlik yapıyorum bilmem ki sorduysan bende kaçırmış olabilirim
Vayyy ay ne güzel yaa güzel buluşmalar efenimm
Tabi alışmışsın benim sabah iş yapmayışıma ben cam bile sildim heheyyy-Hayal Nerde diyodum gelmişsin tek başıma iş etmek hoşuma gitmir kalkın işte