- 1 Aralık 2021
- 12.075
- 40.569
- 34
Çay içiyorumKahvelerinizi içtiniz mi Hanımlar Hadi buyurun içelim beraber
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunSelamlar dişi kuşlar
Çok uzun yoğun yorgun bir gün....
Öğleden sonra arkadaşımla işimiz vardı giderken kaza yaptık.
Hamdolsun sadece maddi hasarlı.
Ama epey uğraştırıcı oldu.
Ordaki bir marketin kamera kaydına da bakıldı %100 karşı taraf suçluydu.
Biz zaten biliyorduk da karşımızda laftan anlamayan bir kadın vardı, uzadı da uzadı.
Sonra sarkan başka işler onlar bunlar derken eve az evvel geldim.
Çay içeyim, kurabiye yapıcam
Daha çocuklar yatmadı, kafam kazan.
Hoş geldinhoşbulduuum. ben beyza 26 yaşındayım 6 aydır evliyiim. çalışıyorum. merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz.
Hoş geldinya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.
Kaç yaşındasın nerelisin kendini tanıtırmısınya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.
hoşbuldum:) kv + görümceHoş geldin
Burada herkes eltisini çok seviyor kv de olabilir
32 yaşındayım 8. yıllık evliyim , 2,5 yaşında bir kızım varKaç yaşındasın nerelisin kendini tanıtırmısın
Eline sağlık pinhan çok güzel olmuşlarEki Görüntüle 3507843 Eki Görüntüle 3507842
Oğluşumun sınıfına...
Başka süsleme hayallerim vardı ama dün planlarım bozuldu, bu şekilde oldu.
İnşallah beğenir severler
Zencefilli kurabiye
Hoşgeldinya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.
İnce çizgimizHoş geldin
Burada herkes eltisini çok seviyor kv de olabilir
tenk yu , sende hoşgeldin bebişHoşgeldin
görümceyi gömsekİnce çizgimiz
Çay içiyorum
Ben bu konularda eleniyorum ya siz devam edingörümceyi gömsek
hey maşallah böyleli zor yahu , görümcen yok mu yoksa iyi insan mıdırBen bu konularda eleniyorum ya siz devam edin
bnde biraz önce latte yapmışımm üff dumanı üstünde
hoşgeldinya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.