Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar dişi kuşlar :KK51:
Çok uzun yoğun yorgun bir gün....

Öğleden sonra arkadaşımla işimiz vardı giderken kaza yaptık.
Hamdolsun sadece maddi hasarlı.
Ama epey uğraştırıcı oldu.
Ordaki bir marketin kamera kaydına da bakıldı %100 karşı taraf suçluydu.
Biz zaten biliyorduk da karşımızda laftan anlamayan bir kadın vardı, uzadı da uzadı.

Sonra sarkan başka işler onlar bunlar derken eve az evvel geldim.

Çay içeyim, kurabiye yapıcam😏
Daha çocuklar yatmadı, kafam kazan.
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun 🤲🏻🙁
sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım geçmiş olsun Allah şifa versin 🙁🤲🏻

sleepy-boo.gif

Abla tansiyonla alakalı değilmiş dün onu öğrendik. Kalbine bişey takmışlardı ritmine bakmak için. Ritim bozukluğu çıktı. Onun için pıhtı atmış yine atabilir dedi. Bi ilaç varmış ama dozunu kandaki değere göre ayarlıyorlarmış. Sürekli gel git olacak çünkü kan alınıp bakılacak kabul ederseniz başlayalım tedaviye dedi. Bizde kabul ettik bugün verdiler ilacı 3 4 gün yatacak çıkış verecekler. Sonrası da arada gidip gelme falan. Şükür iyi konuşabiliyor arada dili dönmüyor bazı kelimelere. Bide gelip gidiyor bazen bi anda sorunca karışıyor falan beni soruyorlar o başka birini anlayıp onu diyor falan. Çok şükür bununla geçer inşallah
çok geçmiş olsun uzuldum

Allah acil şifalar versin

selam hanımlar

hayırlı cumalar

umarım herkes iyidir.

ben 1 haftadır 1 ve sonrası uyuyorum, uyku arıyorum onun dışında eskı haftalara göre ıyı bır hafta gecırdım

evdekı ısler ve yemekler duzenlıydı
dısarda vakıt gecırdık aylar aylar sonra esımle
sac ve tırnak hallettım
babamın agır grıp geçti
eşimin bazı ailevi meseleleri netleşti
annemin rahatsızlığı devam ama korktuğumuz gibi değil, yarın da gidelim bakalım doktora, sonrası hayırlı haber olsun inşallah

ustalar yagmurdan dolayı gelemeyecek, hem annemı bız goturelım ıstedı esım, hem kendının de ıstanbul merkezde bır kac ısı var, oyle olunca hepsını halledıp aksama dogru ya da aksam agva ya gıdeyım dıye plan yaptı. ben gıtmem, annemle kalırım ya da evde ıslerımı hallederım.

akşam sadece brokoli salatasını hazırladım
camasır astım
ufak tefek toparlama ve pazarlık yerlestırme
dısardaydık cok gec geldık zaten

sabah da coplerı cıkar, yatagı topla , erken geldım işe.

akşam yemegım var, rahatım, esım de enıstesı ıle gorusecek yemekten sonra evde bıraz dızı keyfı yaparım
camasırları toplarım yerlestırırım
kedının kumu ve maması
wc temızlıgı....

sabah erken kalkıp kahvaltı ve hastane trafıgımız olacak.

🌈Evi topladım.
🌈Odaları havalandırdım.
🌈Robotu eve saldım.
🌈Makinaya çamaşır atttım.
🌈Kızıma pişi yaptım.
🌈Kurabiye yaptım.
🌈Kahvaltı yaptık, bulaşığı topladım.

Kurutmadaki çamaşırları katlayıp, makinadakileri kurutmaya atıp, namazımı kılıp sohbete gitcem baysss

Ay başım ağrıyor yere eğildikçe baskı yapıyor ağrı artıyor. Şükür mutfak bitti sonunda

✅Yatak odasını havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Wc ve lavaboyu yıkadım
✅Mutfağı havalandırdım
✅Mutfak dolabı iç dış sildim, yerlerini değiştirip düzenledim. Kullanmadıklarımı ayırdım köye gidecek
✅Mutfak tezgahı, fayansı temizledim
✅Çekmeceli dolabın içini dışını silip atılacak olanları attım düzenledim
✅Mutfağı süpürdüm, sildim
✅Oturma odasını havalandırdım
✅Oturma odasını süpürdüm, sildim. Toz alacaktım unuttum yazarken yapmadığım aklıma geldi.
✅Çarşaf, yastık kılıfı almıştım onlar yıkandı, kurutmaya attım. Şimdi katlayıp yerleştircem
✅Antreyi süpürdüm, sildim

Ay başım ağrıyor yere eğildikçe baskı yapıyor ağrı artıyor. Şükür mutfak bitti sonunda

✅Yatak odasını havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Wc ve lavaboyu yıkadım
✅Mutfağı havalandırdım
✅Mutfak dolabı iç dış sildim, yerlerini değiştirip düzenledim. Kullanmadıklarımı ayırdım köye gidecek
✅Mutfak tezgahı, fayansı temizledim
✅Çekmeceli dolabın içini dışını silip atılacak olanları attım düzenledim
✅Mutfağı süpürdüm, sildim
✅Oturma odasını havalandırdım
✅Oturma odasını süpürdüm, sildim. Toz alacaktım unuttum yazarken yapmadığım aklıma geldi.
✅Çarşaf, yastık kılıfı almıştım onlar yıkandı, kurutmaya attım. Şimdi katlayıp yerleştircem
✅Antreyi süpürdüm, sildim
1 haftatır öyleyim şekerciğim sağa sola cevirdikce beynimde şimşekler çakıyor çok yorma kendini

Sabah Elif böreği yaptım okula götürdüm
Bulaşık makinasını boşalttım
Dünden toplamamıştım onları yerleştirdim çalıştırdım
Okuldan gelince uzandım
Oğlum geldi öğle yemeğini yedirdim gönderdim
Pazara gidicez birazdan

X