Sizede afiyet olsun canımAfiyet olsun biz çayıda erkenden içtik
Çay içildi cocuklar uyudu bana da bi uyku çöktü ki nasıl
Söyle burdan kimse yok biz bizeyizSöylemek istediklerimi wptan demek istiyorum.
Tahmin edebiliyoruzSöylemek istediklerimi wptan demek istiyorum.
Ben sana böyle mi diyorum yedigindeBen burdan söyledim ama
HahahaSizede afiyet olsun canım
Söyle burdan kimse yok biz bizeyizkulaklarımızı tıkadık
Tahmin edebiliyoruz
Abla gece rüyana da girer şimdi bu gızlar seninUzantı böyle görünüyor penyezim çok sinir bozucu.
Operayı silmiştim tekrar yüklim bari yoksa bu gızlarla
Ben yemiyorum miBen sana böyle mi diyorum yediginde ..
Abla gece rüyana da girer şimdi bu gızlar seninhahhahah çok güldüm yaa
Benim bile girecek heralde etkilendimGirecekleri varsa elbet göstereceklerim var
Zencefilli kurabiye İlknur.Ya çok güzel gözüküyor tarif alabilir miyim
Bana da çöktü az önce, hatta bi gittim geldim. Meyve kesmişler yedim ki açılayım yoksa gidecem hala aradayımAfiyet olsun biz çayıda erkenden içtik
Çay içildi cocuklar uyudu bana da bi uyku çöktü ki nasıl
Yemiyosun ki mi akşam bana attıgın nadılları kim yiyodu 2 paket yapıyodun bide insafsızBen yemiyorum mi
Bende açıldım çok şükür aslında uyusam iyi olurdu uyuduğum saat 6 saati gecmiyo bugun iyi bile uyumusumZencefilli kurabiye İlknur.
Nefis yemekten.
Bana da çöktü az önce, hatta bi gittim geldim. Meyve kesmişler yedim ki açılayım yoksa gidecem hala aradayım
Kaçıncı haftanBugün diyetisyen günümdü, ayy okadar dikkat etmeme rağmen 1 kg vermişim şaka gibi.pasta börek çörek demeyin, çok canım istiyor hahah
İkinci haftadayimKaçıncı haftan
Ay benim bilgi böyle mi yazıyor
Regl dönemin mi yaklaştıBugün diyetisyen günümdü, ayy okadar dikkat etmeme rağmen 1 kg vermişim şaka gibi.pasta börek çörek demeyin, çok canım istiyor hahah
Yok canım bende pcos var zor veriyorumRegl dönemin mi yaklaştı
şu boğazımı tutsam alt üstü verecegim 4 kilo var ama asla tutamıyorum bende bi gün aksam yemekte az yiyim ertesi gün garanti 1 kilo gidiyoYok canım bende pcos var zor veriyorum
Yaa helal bir sürü iş yaptınMutfağa geçmeden bide dikey süpürgemi temizlicem
Bide bi şey içiyim yaa
Çamaşır suyundan boğazım kurudu
Ayy her yeri gezip bakıyorum
O kadar mesudum kiii