Kalkınca yaparsın sen deTam uzandım bonusum
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunSelamlar dişi kuşlar
Çok uzun yoğun yorgun bir gün....
Öğleden sonra arkadaşımla işimiz vardı giderken kaza yaptık.
Hamdolsun sadece maddi hasarlı.
Ama epey uğraştırıcı oldu.
Ordaki bir marketin kamera kaydına da bakıldı %100 karşı taraf suçluydu.
Biz zaten biliyorduk da karşımızda laftan anlamayan bir kadın vardı, uzadı da uzadı.
Sonra sarkan başka işler onlar bunlar derken eve az evvel geldim.
Çay içeyim, kurabiye yapıcam
Daha çocuklar yatmadı, kafam kazan.
Kalkıyorum 5 dk ya
Az uzanayım da kalkayım . Çok mu işin var?Kalkınca yaparsın sen de
Az uzanayım da kalkayım . Çok mu işin var?
çok geçmiş olsun uzuldumAbla tansiyonla alakalı değilmiş dün onu öğrendik. Kalbine bişey takmışlardı ritmine bakmak için. Ritim bozukluğu çıktı. Onun için pıhtı atmış yine atabilir dedi. Bi ilaç varmış ama dozunu kandaki değere göre ayarlıyorlarmış. Sürekli gel git olacak çünkü kan alınıp bakılacak kabul ederseniz başlayalım tedaviye dedi. Bizde kabul ettik bugün verdiler ilacı 3 4 gün yatacak çıkış verecekler. Sonrası da arada gidip gelme falan. Şükür iyi konuşabiliyor arada dili dönmüyor bazı kelimelere. Bide gelip gidiyor bazen bi anda sorunca karışıyor falan beni soruyorlar o başka birini anlayıp onu diyor falan. Çok şükür bununla geçer inşallah
Fırındâ kurabiye vardı unutmuşum uzanıyorum senin bunları görünce bi koştumEki Görüntüle 3507843 Eki Görüntüle 3507842
Oğluşumun sınıfına...
Başka süsleme hayallerim vardı ama dün planlarım bozuldu, bu şekilde oldu.
İnşallah beğenir severler
Zencefilli kurabiye
Sabahtan beri ütü yapıyorum ara verdim bişeyler atışıyırıp devam edecem
1 haftatır öyleyim şekerciğim sağa sola cevirdikce beynimde şimşekler çakıyor çok yorma kendiniAy başım ağrıyor yere eğildikçe baskı yapıyor ağrı artıyor. Şükür mutfak bitti sonunda
Yatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Wc ve lavaboyu yıkadım
Mutfağı havalandırdım
Mutfak dolabı iç dış sildim, yerlerini değiştirip düzenledim. Kullanmadıklarımı ayırdım köye gidecek
Mutfak tezgahı, fayansı temizledim
Çekmeceli dolabın içini dışını silip atılacak olanları attım düzenledim
Mutfağı süpürdüm, sildim
Oturma odasını havalandırdım
Oturma odasını süpürdüm, sildim. Toz alacaktım unuttum yazarken yapmadığım aklıma geldi.
Çarşaf, yastık kılıfı almıştım onlar yıkandı, kurutmaya attım. Şimdi katlayıp yerleştircem
Antreyi süpürdüm, sildim
Bitirdim şükür daha da bişey yapmam1 haftatır öyleyim şekerciğim sağa sola cevirdikce beynimde şimşekler çakıyor çok yorma kendini
yapıyorum hemenKahvelerinizi içtiniz mi Hanımlar Hadi buyurun içelim beraber