Düzenli Evimiz & Hayatımız

:dua::dua::dua: ya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.
Hoşgeldin

1 elti, 1 görümce güzel muhabbetimiz var 🌸☺️
hey maşallah . benimde annem bu konu da şanslı , iki kv var , 3 görümce , 1 elti var hiç kavga ettiğini kötü söz söylediğini bilmem . Annem der ki bana kayınvalideği görümceliği sende gördüm :KK70:

Son düzenleme:
:dua::dua::dua: ya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.
hoşgeldiiiin :KK52:

İşe devam ediyorum hala fırsat oldukça dinleniyorum tabi ama aktif olmayı seviyorum yattıkça yoruluyorum sanki 🤣
hareket güzel tabi ki ama :) en önemlisi uyku sonra istesende arkada o fon müziği çalacak '' zehir oluyor geceler, uyayamıyorum'' ahahah şaka bir yana bebiş dünyanın en güzel şeyi

X