Tarçın ve ceviz de koyarsan efsaneAy çok güzel bende yapmalıyım havuçlu kek çok severim
ahaha bu iyiydi arkadaşım. Eski dertlerden , şimdi görümcek olmadığı için hayatımda derdim de yokKatip olduğun için mi dertlerden mi
Benim de bir eltim var sonradan çıktı yılanlığıahaha bu iyiydi arkadaşım. Eski dertlerden , şimdi görümcek olmadığı için hayatımda derdim de yok
Mesajdaki resim nedir kimin resmidir? Dünden beri var mesajlarınızdahoşgeldiiiin
bak sen yılana naptııı tıssssBenim de bir eltim var sonradan çıktı yılanlığıgörümcem yok yani varmış da bir tane üvey hiç görmedim
anlamadım kendi resmim:/ yasak mı kullanmak yoksaMesajdaki resim nedir kimin resmidir? Dünden beri var mesajlarınızda
anlamadım kendi resmim:/ yasak mı kullanmak yoksa
yanlış anlamayın bilmediğim için sordum yasak da olabilir kaldırabilirimanlamadım kendi resmim:/ yasak mı kullanmak yoksa
yanlış anlamayın bilmediğim için sordum yasak da olabilir kaldırabilirim
bilgim dahilinde teşekkür ederimYok neden yasak olsun bilginiz dahilinseyse. Farkında olmadan ekliyor olabilirsiniz belki diye sordum.
mesajlarımda resim mi ekliyorum bende öyle görünmüyor amaYasak değil ama her mesajda resim eklemeyi anlamadım
mesajlarımda resim mi ekliyorum bende öyle görünmüyor ama
Sizin mesajda bu resim çıkıyor ben alıntı yapmışım alıntıda da çıkıyor ekran resmi aldım bu şekilde
Eki Görüntüle 3508036
Eki Görüntüle 3508041
ben bu emojiyi koyuyorum aslında. hay allah
merhaba, maksat muhabbet olsun . çay içtim , kahve içtim , turşu yaptım ee sonra muhabbet bittiYeni gelenler hoş gelmiş
Tabiki gündelik şeyleri paylaşırız zaman zaman bu kv olur görümce olur ama bu başlık sürekli elti kv konuşulan bir başlık değil.
Kalabalığız ve herkes her gün sorununu anlatırsa durulmaz burada bdv den farkı olmaz.
KesinlikleTarçın ve ceviz de koyarsan efsane
Bonus bende görünmüyor senin attığın ekran görüntüsünde ki gibi foto sadece emoji varSizin mesajda bu resim çıkıyor ben alıntı yapmışım alıntıda da çıkıyor ekran resmi aldım bu şekilde
Eki Görüntüle 3508036
emojiler bozuk geliyor sanırım evet PC’den yazdım fakat şimdi telefondan bakıyorum yine emoji görünüyor ben de