- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.504
hoşbuldum papatyacımhoşgeldin
olmazmı 3 tanehoşbuldum papatyacımgörümcen var mı ?
1 elti, 1 görümce güzel muhabbetimiz varhey maşallah böyleli zor yahu , görümcen yok mu yoksa iyi insan mıdır
Hoşgeldinya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.
Sero naptın yanmadı inşallah kurabiyelerFırındâ kurabiye vardı unutmuşum uzanıyorum senin bunları görünce bi koştum
peki siz kaç yaşında nereli ve nellere yappıyorsunuz
eyvah eyvah :) bende 10taneye bedel sayılır :) bir tane ahahaholmazmı 3 tane
hoşgördüm birsenpkHoşgeldin
hey maşallah . benimde annem bu konu da şanslı , iki kv var , 3 görümce , 1 elti var hiç kavga ettiğini kötü söz söylediğini bilmem . Annem der ki bana kayınvalideği görümceliği sende gördüm1 elti, 1 görümce güzel muhabbetimiz var
ayy maşallah sağlıkla gelsin inşallah , çokta az kalmış , bol bol yat dinlen29 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum.2 yıllık evliyim, 31 haftalık hamileyim erkek bebişim olacak hayırlısıyla
Ne güzel ben de öyle ilerleyemyi umut ediyorumhey maşallah . benimde annem bu konu da şanslı , iki kv var , 3 görümce , 1 elti var hiç kavga ettiğini kötü söz söylediğini bilmem . Annem der ki ana kayınvalideği görümceliği sende gördüm
İşe devam ediyorum hala fırsat oldukça dinleniyorum tabi ama aktif olmayı seviyorum yattıkça yoruluyorum sankiayy maşallah sağlıkla gelsin inşallah , çokta az kalmış , bol bol yat dinlen
hoşgeldiiiinya bende gelem aranıza ya nolur , temizlik olur , pislik olur , eş - kaynana - görümce - elti çekiştirmesi - gıybet eşliğinde çay , kahve , latte keyfi , erbişeyy vardır bende . Sizi temin ederim ki elimden gelenin en iyisini profesyonelce yapacağıma garanti ederim.
bakk destanyazarrım ona göre :) çok şey etti benimkisiNe güzel ben de öyle ilerleyemyi umut ediyorum
Neler yaşadın çok merak ettim şimdi
hareket güzel tabi ki ama :) en önemlisi uyku sonra istesende arkada o fon müziği çalacak '' zehir oluyor geceler, uyayamıyorum'' ahahah şaka bir yana bebiş dünyanın en güzel şeyiİşe devam ediyorum hala fırsat oldukça dinleniyorum tabi ama aktif olmayı seviyorum yattıkça yoruluyorum sanki
hoşbuldumm orendaahoşgeldiiiin
Katip olduğun için mi dertlerden mibakk destanyazarrım ona göre :) çok şey etti benimkisi
Ay çok güzel bende yapmalıyım havuçlu kek çok severimHavuçlu muhallebili kek yaptım, güzel oldutam mevsimine uygun