Düzenli Evimiz & Hayatımız

hayırlı,güzel sonuçlar alın inşallah
Amin canım çok sagol

Herkese şifa diliyorum grupta hasta olan hastası olan kim varsa

Bebis bekleyen anneler var onlara da selam olsun hem kaçırıyorum bazen , hem de benim durumu biliyorsunuz bebis konularına ozellikle de bu dönemlerde eski gücümle dahil olamıyorum işte, ilgisiz gibi görünmüyordum umarim . Kusura bakmasın hiç bir anne adayi

Aman be surda iki dakka hayal kurduk

Yok maykmis yok salya sümükmüş yok gözün çapagi hadi çay dökülürse nevresim batarsa

Kız öyle bir durum olursa o çapak gurbaney batarsa batsın dökülürse dökülsün mesela öyle bir durum olursa valla amuta kalkarim o yatakta wc yi kim düşünür tepsiyi tozunu kim düşünür

Yanı yatak benim tepsi benim

ama şuan aklıma Müge anlı geldi SENIN KOCAN YOK...YOKKI SENIN KOCAN YOk

Demesi geldi benim.kimsem yokki

Aman be hayalimde suya düştü gidemde rüzgarın döktüğü yaprakları süpürem

MssPARE ne üzgün atıyon

Adam senden önce kalkmış
termosta çay abartsız bir minik kahvaltıyı hazılamış hasır sepetine koymuş minik miderlerinide unutmamış senin uyandırmış hadi demiş kalk seni kahvaltıya götürüyorum sende sonbahara uygun giymişsin toprak tonlarında yada sonbaharın inadına yeşillenmisim eline ayağına bir çeki düzen vermişsin (çokta bekletme adamı çay açır)
Seni götürmüş sonbahar renkli manzarlı bir çınar ağacının altına kuru yaptakların üzerine sermiş pötü kareli kırmızı örtsünü kahvaltıyı koymuş önüne küçük bir vazoda sonbahar çiceğinide bilen var diz dize göz göze sincaplar etrafta kuşlar çıvıldıyor al dipine kadar romantiklik

Ne işin var mayklarlar akarlarla kahvaltı yapasın bacımsu

Son düzenleme:
Yaşlanıyorum parem kaynana piskolojisi işte

Bunu çizeceğim kızlar şans dileyin

Eklentiler

• çizim1.jpg
    154,2 KB · Görüntüleme: 5

Hahhaha sen mudahale etmeseydim hayalime daha devamı gelicekti be gadin

Hatta sapancadaki o ev varya göl kenarında orası aklımdan geçmişti

Surda iki dakka hayal bile kurdurmuyorsunuz yahu

Hahhaha sen mudahale etmeseydim hayalime daha devamı gelicekti be gadin

Hatta sapancadaki o ev varya göl kenarında orası aklımdan geçmişti

Surda iki dakka hayal bile kurdurmuyorsunuz yahu
Bizi bulan ne yatağa kahvaltı hazırlar nede Sapanca’ya götürür pare anca uykudan kalk acıktım kahvaltı hazırla diye uyandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…