- 2 Ağustos 2013
- 34.205
- 101.994
Evet bende deneyim bi dedim çünkü söylüyor hep beze yaparken ama olmadı. Şimdi de arada diyor bezi çıkar diye de yok bekliyorumKüçük canım daha yani ben zorlamadım 3 yaştan sonra daha iyi adapte oluyorlar
Amin canım çok sagolhayırlı,güzel sonuçlar alın inşallah
Aman be surda iki dakka hayal kurdukEn saçma sapan şeylerden biri parem hiç heves etmedim düşünsene bir gözmü açar açmaz insan koştur koştur wc ye gidiyor çekil şurdan dersinsaç baş dağılmış salyan akmış gözünü zor açmışsın bir elimi yüzümü yıkayayım dur bir kendime geleyim dersin yanı insan filitrelide uyanmıyorki
Hiç hijyende değil kahvaltı hazırlarken o tepsi gör pis dezgahamı koydu temiz masayamı koydu belli değil sonra getirip nevresime koyacak aklımı alırmayklar çayımı doldurur akarlar kahvaltı yapar artık kılın tühün içinde şahane bir ambiyas ya o çay dökülürse kafasına yer o tepsiyi yere bastsın romatikliğin derim yani
Menü zeytinyağlı pırasa patatesli börektiMenü neydiiii
Yaşlanıyorum parem kaynana piskolojisi işteAman be surda iki dakka hayal kurduk
Yok maykmisyok salya sümükmüş yok gözün çapagi hadi çay dökülürse nevresim batarsa
Kız öyle bir durum olursa o çapak gurbaney batarsa batsın dökülürse dökülsün mesela öyle bir durum olursa valla amuta kalkarim o yataktawc yi kim düşünür tepsiyi tozunu kim düşünür
Yanı yatak benim tepsi benim
ama şuan aklıma Müge anlı geldi SENIN KOCAN YOK...YOKKI SENIN KOCAN YOk
Demesi geldi benim.kimsem yokki
Aman be hayalimde suya düştü gidemde rüzgarın döktüğü yaprakları süpürem
Bunu çizeceğim kızlar şans dileyinBugün her şey için çok isteksizim. Üniversitede yoklama almayan derse gitmemeye başladım. Projelerim sıkışık. Sınavlarım başladı. Okumam gereken yayınlar birikti. Sağlıklı beslenip kalori saymam da lazım. yemek tartım ve ben işe koyulalım.
Sabah kahvaltı yaptım,
- -olgunlaştırılmış beyaz peynir yedim (28 gr = 88 kcal)
- -ankara simit (90 gr=391 kcal)
- pastane kurabiyesi (20 gr= 98 kcal)
- kahveme süt koydum (yağsız süt ~20 ml=6 kcal)
Duşa girip çıkacağım birazdan, ufak bir cilt bakımı da çok iyi olurdu.
Derse gideceğim ya da oturup o dersi kendim çalışacağım.
Okumam gereken 280 sayfalık bir yazı var. Yarına kadar onu okuyacağım.
Bugün bir karar aldım her gün bir şeyler çizeceğim. Resimde körelmekten korkuyorum.
Arkadaşlarımla buluşup sinemaya gideceğiz.
Akşam yürüyüşe çıkmak istiyorum, günde 10.000 adım önemli.
Ne işin var mayklarlar akarlarla kahvaltı yapasın bacımsu
Yazıklar olsun size dün değilmiydi o kolu akarlar için feda edenLa havvvleeee onu da bi tatmak lazımıdır
ben varımm11:15 de kahve de buluşalım mıı
MssPARE ne üzgün atıyon
Adam senden önce kalkmış
termosta çay abartsız bir minik kahvaltıyı hazılamış hasır sepetine koymuş minik miderlerinide unutmamış senin uyandırmış hadi demiş kalk seni kahvaltıya götürüyorum sende sonbahara uygun giymişsin toprak tonlarında yada sonbaharın inadına yeşillenmisim eline ayağına bir çeki düzen vermişsin (çokta bekletme adamı çay açır)
Seni götürmüş sonbahar renkli manzarlı bir çınar ağacının altına kuru yaptakların üzerine sermiş pötü kareli kırmızı örtsünü kahvaltıyı koymuş önüne küçük bir vazoda sonbahar çiceğinide bilen var diz dize göz göze sincaplar etrafta kuşlar çıvıldıyoral dipine kadar romantiklik
Ne işin var mayklarlar akarlarla kahvaltı yapasın bacımsu
Bizi bulan ne yatağa kahvaltı hazırlar nede Sapanca’ya götürür pare anca uykudan kalk acıktım kahvaltı hazırla diye uyandırırHahhaha sen mudahale etmeseydim hayalime daha devamı gelicekti be gadin
Hatta sapancadaki o ev varya göl kenarında orası aklımdan geçmişti
Surda iki dakka hayal bile kurdurmuyorsunuz yahu
Abant daha güzel yinede sen bilirsinHahhaha sen mudahale etmeseydim hayalime daha devamı gelicekti be gadin
Hatta sapancadaki o ev varya göl kenarında orası aklımdan geçmişti
Surda iki dakka hayal bile kurdurmuyorsunuz yahu
Biz bugün yorgan kavgasıyla uyandıkBizi bulan ne yatağa kahvaltı hazırlar nede Sapanca’ya götürür pare anca uykudan kalk acıktım kahvaltı hazırla diye uyandırır