Aaaa evet dilimi ısırayım Rabbim en güzeli versin geleceğim geçmişimden daha güzel olsun ....Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...yüzümü güldürecek ne varsa bu dünya da tezinden versinAğzımızdan çıkan dua değil midir hocam litfem ağzımızdan çıkana dikkat edelim duayı şüpheli eksik yapmayalım
Rabbimin hazinesinden istiyoruz en hayırlısını en güzelini
Ayak kısmını kocanın tarafına ser gitsinO değilde orda da nevresiminin ayak kısmı baş kısmı şaşıyor o düşündürüyor beni
Üzgünüm hayleller ve gerçekler
Enini kullanmayı deneyelim hiç aklıma gelmemiştiYa efser bizde enini kullanıyoruzbide Battal boy bizim yorgan ama yinede yetmiyor
Al iste bir hayal kiran biri dahaÜzgünüm hayleller ve gerçekler21 yıldır hayal ediyorum olur mu bir gün
Aaaa evet dilimi ısırayım Rabbim en güzeli versin geleceğim geçmişimden daha güzel olsun ....Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...yüzümü güldürecek ne varsa bu dünya da tezinden versin
ozamanda boydan kısa gelmezmiEnini kullanmayı deneyelim hiç aklıma gelmemişti
bacakları kendimize çekip yatıyoruz biz abla sorun olmuyorozamanda boydan kısa gelmezmi
Evet o da var bizim plan iptalozamanda boydan kısa gelmezmi
Ben kulağıma kadar çekiyorum yorganı hiçbir türlü kurtarmazbacakları kendimize çekip yatıyoruz biz abla sorun olmuyor
Yapıyom hemmeenNerde kahvelerin gerisi?
Ay açıktım ne kahvesiNerde kahvelerin gerisi?
Sen iki yorgan devam o zamanBen kulağıma kadar çekiyorum yorganı hiçbir türlü kurtarmaz
Evlilik büyük zorluk olur gibi düşünerek nasıl dua edeceğizöyle güzel imkanların olur ki hiç düşünmezsin sonunu.
Ben aynen böyle dua ederim sana ettiğim zaman Allahım işini gücünü kolaylaştıracak hayırlı olacak kıymetini bilecek sevip kollayacak can yoldaşı olup yardımcı olacak birini nasip et diye.
Petek üstü kahvem sunuma hazırNerde kahvelerin gerisi?
Bir akar meraklısı dahaÜzgünüm hayleller ve gerçekler21 yıldır hayal ediyorum olur mu bir gün