Düzenli Evimiz & Hayatımız

mavibaloncuk mavibaloncuk bugun doktora gidecektin sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsin 🙏🏼🫶🏻
Doktora gittim şimdi dönüyorum canım, sabah kan verdim iyi çıktı çok şükür 🧿 keseyi henüz görmedik erken dedi doktor 10 gün sonra giderim Allah'ın izniyle inşallah 🤲

💐Bir sürü çamaşır birikmiş katla katla anca bitirdim
💐 süpürdüm üst katı öğlen sonu silerim
💐Çamaşır makinesini çalıştırdım
💐Bulaşık makinesi çalıştırdım
💐öğlen yemeğine börek yaptım çocuklara
💐elimin altında bulunsun diye şekerpare yaptım Fırın çalışmışken pişirdim saklama kabına koyup ihtiyaç olduğunda şerbetliyorum
ellerine sağlık canım şekerparenin tarifini bizede yazarmısın , bakalım değişikmi

Sabah 8 de okula çıkmadan

🍂Kahvaltıyı ve mutfağı topladım makineyi çalıştırdım
🍂Çamaşır attım
🍂Dışarda bi çay içim dedim çorba içtim geldim
🍂Yatakları topladım
🍂Robotu boşalttım tekerlek filtre vs yıkadım temizledim
🍂Bütüün evi süpürdüm
🍂LAvabo ve klozetleri yıkadım
🍂Kahve yaptım içtim

aynen canım benide , pazartesi akşam dişimi çektirdim o akşam çay içemedim nasıl özlemişim sabah işe gelince çayımı içince oh be dedim dünya varmış :confused: o derece seviyorum yani , biz çayı senede bi kere çuvalla alıyoruz trabzondan açık çay 25 kg falan kzımla birlikte kullanıyoruz çayı mükemmel çaykurdan bile güzel öyle diyim ,biz ailecek çaycıyız eşim,oğlum,kızım ben şimdide torunum başladı içmeye :KK49: damat pek sevmez bize çekti belliki,
Ohhh afiyet olsun şifa olsun ablacığım ve geçmiş olsun 🌹

Bir akar meraklısı daha 😏
Yok bacım meraklı değilim öyle afilli şeylere

sağlık huzur saygı sevgi anlayış olsun çok şükür Elhamdülillah 🤲🏻 kocam da kocamm❤️

Ben parenin kahvaltı hayaline dedim, hayaller gerçekler diye :confused:

Tüm şekilde örtük yatamıyorum ben ya ayaklarım ve kollarım mutlaka dışarda olacak gövdem kapansın yeter :confused:
Aynısıyım :confused:

X