- 13 Ağustos 2022
- 6.238
- 25.625
Kendime doğru çekerim hep bacaklarımı ben o yüzden sorun olmuyorAyaklar çıkmıyor mu yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendime doğru çekerim hep bacaklarımı ben o yüzden sorun olmuyorAyaklar çıkmıyor mu yaw
Kocalmışınyenide sayılmam 4 yıl oldu
Hiç sorma yaşlandıkKocalmışın
Sürekli üşüyüp ısınmadıgım için kıvrılarak yatıyorumTüm şekilde örtük yatamıyorum ben ya ayaklarım ve kollarım mutlaka dışarda olacak gövdem kapansın yeter
Doktora gittim şimdi dönüyorum canım, sabah kan verdim iyi çıktı çok şükür keseyi henüz görmedik erken dedi doktor 10 gün sonra giderim Allah'ın izniyle inşallahmavibaloncuk bugun doktora gidecektin sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsin
ellerine sağlık canım şekerparenin tarifini bizede yazarmısın , bakalım değişikmiBir sürü çamaşır birikmiş katla katla anca bitirdim
süpürdüm üst katı öğlen sonu silerim
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Bulaşık makinesi çalıştırdım
öğlen yemeğine börek yaptım çocuklara
elimin altında bulunsun diye şekerpare yaptım Fırın çalışmışken pişirdim saklama kabına koyup ihtiyaç olduğunda şerbetliyorum
çok güzel haber canım maşallahDoktora gittim şimdi dönüyorum canım, sabah kan verdim iyi çıktı çok şükür keseyi henüz görmedik erken dedi doktor 10 gün sonra giderim Allah'ın izniyle inşallah
Sağol abla inşallah sağlıkla ilerlerçok güzel haber canım maşallah
Ara ara banada oluyor obana da çok söylüyolar ama sabah 6 da uyandım ve gece zaten en az 3-4 kez daha uyanıyorum vücut kendini uyanmaya hazırlıyo galiba
Ohhh afiyet olsun şifa olsun ablacığım ve geçmiş olsun ⚘aynen canım benide , pazartesi akşam dişimi çektirdim o akşam çay içemedim nasıl özlemişim sabah işe gelince çayımı içince oh be dedim dünya varmış o derece seviyorum yani , biz çayı senede bi kere çuvalla alıyoruz trabzondan açık çay 25 kg falan kzımla birlikte kullanıyoruz çayı mükemmel çaykurdan bile güzel öyle diyim ,biz ailecek çaycıyız eşim,oğlum,kızım ben şimdide torunum başladı içmeye damat pek sevmez bize çekti belliki,
Inşallah 10 gün sonra.mutlulukla dönersin evine herşey çok güzel olurDoktora gittim şimdi dönüyorum canım, sabah kan verdim iyi çıktı çok şükür keseyi henüz görmedik erken dedi doktor 10 gün sonra giderim Allah'ın izniyle inşallah
Oooo kahveler içildi çaylar içildiBen anca kahvaltı yapıyorum kahveler içilmiş bile afiyet olsun hepinize
Hayalinin son hali güzel oldu itraf etOooo kahveler içildi çaylar içildi
Benim hayalime müdahale edildi neler neler
Yok bacım meraklı değilim öyle afilli şeylereBir akar meraklısı daha
AynısıyımTüm şekilde örtük yatamıyorum ben ya ayaklarım ve kollarım mutlaka dışarda olacak gövdem kapansın yeter