merak etme bebiş seni uyandırır şimdi uykunun tadını çıkarGünaydın hayırlı bereketli sabahlar
Artık karar aldım sabah eşimi gönderirken Ben de kalkıp güzel kahvaltı hazırlayacağım ve onunla kahvaltı yapacağım Normalde ekmek arası ile onu geçiştiriyorumkendim de Uykuya yenik düşüp kahvaltı yapmıyorum ama uzun saatler aç kalıyor bebişim içerlerde bugün şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı bulaşığını kaldırdım makineyi çalıştırdım Şimdi uykuya kaldığım yerden devam çok merak ediyorum bebişim olduğunda ben bu uyku işini ne yapacağım
doğrumerak etme bebiş seni uyandırır şimdi uykunun tadını çıkardoğuma ne kadar kaldı
sonbaharın renkleride bi başka güzel be pinhanEki Görüntüle 3506765
Başka bir baharda yeniden yeşilleniriz
Ama böyle de çok güzeliz be dostlar
Günaydın
Bana hep derlerdi uyuyabildiğin kadar uyu diye. Doğruymuş gerçekten ben de sana söyleyeyim uyuyabildiğin kadar uyuGünaydın hayırlı bereketli sabahlar
Artık karar aldım sabah eşimi gönderirken Ben de kalkıp güzel kahvaltı hazırlayacağım ve onunla kahvaltı yapacağım Normalde ekmek arası ile onu geçiştiriyorumkendim de Uykuya yenik düşüp kahvaltı yapmıyorum ama uzun saatler aç kalıyor bebişim içerlerde bugün şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı bulaşığını kaldırdım makineyi çalıştırdım Şimdi uykuya kaldığım yerden devam çok merak ediyorum bebişim olduğunda ben bu uyku işini ne yapacağım
Kesinlikle abla,tefekkür seyrisonbaharın renkleride bi başka güzel be pinhan
Sabah sabah helal olsunEv halkına güle güle dedikten sonra
Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Bütün odaları gezdim, toparladım
Su yaptım, yerleri sildim
Toz aldım, aynalar vs
Mutfak topladım
Haberlere geçiş....
Kahvaltıya davetliyim
maşallah bu saatte işler bitmiş ne güzelEv halkına güle güle dedikten sonra
Evi havalandırdım