Bizi bulan ne yatağa kahvaltı hazırlar nede Sapanca’ya götürür pare anca uykudan kalk acıktım kahvaltı hazırla diye uyandırır
11:15 de kahve de buluşalım mıı
Bizde de en çok bu kavga oluyoBiz bugün yorgan kavgasıyla uyandık
Neymiş yorgana dolanıyormuşum onun üzeri açılıyormuş
Akarları üşümüşbırak kahvaltıyı
Bizde işe geç gitti alarmını ben duymamışım onu uyandırmamışım diye kavga ettikBiz bugün yorgan kavgasıyla uyandık
Neymiş yorgana dolanıyormuşum onun üzeri açılıyormuş
Akarları üşümüşbırak kahvaltıyı
Abant daha güzel yinede sen bilirsin
Pare inşallah karşına hayırlı anlayışlı merhametli bir eş çıkarır AllahALLAH mutluluk huzur versin de önemli olan o kuzum
Arada gezdiyseler o daha iyi olur tabiki
Bende her gece diyorum iki yorganla yatalım diye yok diyor sabahları gece boyu üstüm açık yattım diye laf ediyorBizde de en çok bu kavga oluyoiki yorganla yatmayı bile teklif ettim
sen üzüldün diye bende üzüldüm parem
Kendi sıcaklıyorum diye evde kısa koluluyla geziyor kalkıyor peteği kapatıyor kendi üzerini açıyor sonra suçlu benBizde de en çok bu kavga oluyoiki yorganla yatmayı bile teklif ettim
Ya efser bizde enini kullanıyoruzKendi sıcaklıyorum diye evde kısa koluluyla geziyor kalkıyor peteği kapatıyor kendi üzerini açıyor sonra suçlu ben
Yorganın enini kulanıyoruz bazende unutuyorum
İlk fırsatta battal boy yorgan alacağım
Oranın romatik ortamını bir yerde bulamazsınEvin içine düşen bomba gibi hayallerinin içine sabahtan beri düştün
Yiter gayri ben sapanca diyom gadin abant diyor
Bende onu düşümüyorum galiba onunda enini kullanacağızYa efser bizde enini kullanıyoruzbide Battal boy bizim yorgan ama yinede yetmiyor
Ben evlenmem kuzum evlenirsem anneme babama kim bakıcakPare inşallah karşına hayırlı anlayışlı merhametli bir eş çıkarır Allahbana sorarsan ama bekarlık sultanlık derim
Sus be gadin sus git yorganin enini ser senOranın romatik ortamını bir yerde bulamazsın
Neyyyyseeee artık
Anladım kusura bakma canını sıkacak bir şey dediysem pare hayatını pek bilmediğim için öyle dedimBen evlenmem kuzum evlenirsem anneme babama kim bakıcak
Benim ki hayal eğlence
O değilde orda da nevresiminin ayak kısmı baş kısmı şaşıyor o düşündürüyor beniSus be gadin sus git yorganin enini ser sen
Ağzımızdan çıkan dua değil midir hocam litfem ağzımızdan çıkana dikkat edelim duayı şüpheli eksik yapmayalımBen evlenmem kuzum evlenirsem anneme babama kim bakıcak
Bir çok yolu var onu düşünmeBen evlenmem kuzum evlenirsem anneme babama kim bakıcak
Benim ki hayal eğlence