Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bana hep derlerdi uyuyabildiğin kadar uyu diye. Doğruymuş gerçekten ben de sana söyleyeyim uyuyabildiğin kadar uyu 🤣 ki ben de çok uykuya düşkün bir insandım ama artık alıştım 🫠
bana da çok söylüyolar ama sabah 6 da uyandım ve gece zaten en az 3-4 kez daha uyanıyorum vücut kendini uyanmaya hazırlıyo galiba:110::110:

Şu yatağa kahvaltı getirme durumları gerçek mi?? :KK53: :KK64: yoksa hepsi dizilerde filimler de olan hayal ötesi fantasik şeyler mi:KK51::KK57:

Hanı gerçekse tepsiyi yatağıma kendi getirip Gunaydin askitollerommm ❤❤❤sen uyandim mi agicik gugicik :KK68::KK68: deyip sen sakin kıpırdama ben dört dönerim:KK74::KK74::KK74: sevgi pitircigim diyecem:KK23::KK37::KK36::KK75:

Yoksa bana kim tepsiyle kahvaltı getirir ki:KK42::KK61::KK61::KK61:

Hepsi hayalse kalk pare gece bir yerin açıkta kalmış deyip yoluma devam edicem :KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry:

dün akşam eve gidince
çorba, ıspanak yemeği ve makarna yaptım
nevresimleri çıkardım
evi havalandırdım
bitkilerime su verdim
mutfağı topladım
ani bir kararla hingel yaptım
günü kapadım. sabah da 6 da uyanınca bitiremediğim işlerime devam ettim 2 makine çamaşır katladım
nevresimleri kurutmaya attım
mutfakta kalan bulaşığı topladım, makineyi çalıştırdım
robotun haznesini boşalttım
kahvaltı hazırlığı derken işe doğru yola koyuldum :kahve: bugün akşam dışarı çıkma planımız var hiçbi şey yapmıcam:halay::halay:

Dua ederiz tabiki canım Rabbim kalıcı şifalar versin bütün hastalara da, anneciğinede 🤲🤲
Allah razı olsun canım benim

Burdan birseye bakmam gerekti . Telefona yükledim artık..hepinizden Allah razı olsun önce sanal görüntüleme birsey deneyecekler ona göre anjiyo belli olacak bir kac gun içinde.

Şu yatağa kahvaltı getirme durumları gerçek mi?? :KK53: :KK64: yoksa hepsi dizilerde filimler de olan hayal ötesi fantasik şeyler mi:KK51::KK57:

Hanı gerçekse tepsiyi yatağıma kendi getirip Gunaydin askitollerommm ❤❤❤sen uyandim mi agicik gugicik :KK68::KK68: deyip sen sakin kıpırdama ben dört dönerim:KK74::KK74::KK74: sevgi pitircigim diyecem:KK23::KK37::KK36::KK75:

Yoksa bana kim tepsiyle kahvaltı getirir ki:KK42::KK61::KK61::KK61:

Hepsi hayalse kalk pare gece bir yerin açıkta kalmış deyip yoluma devam edicem :KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry:
En saçma sapan şeylerden biri parem hiç heves etmedim düşünsene bir gözmü açar açmaz insan koştur koştur wc ye gidiyor çekil şurdan dersin 🙃saç baş dağılmış salyan akmış gözünü zor açmışsın bir elimi yüzümü yıkayayım dur bir kendime geleyim dersin yanı insan filitrelide uyanmıyorki 🤣
Hiç hijyende değil kahvaltı hazırlarken o tepsi gör pis dezgahamı koydu temiz masayamı koydu belli değil sonra getirip nevresime koyacak aklımı alır :KK62: mayklar çayımı doldurur akarlar kahvaltı yapar artık kılın tüyün içinde şahane bir ambiyas ya o çay dökülürse kafasına yer o tepsiyi yere bastsın romatikliğin derim yani

Son düzenleme:
Herkese güzel bir gün olsun hanımlar

Biz ilk kez annemde kaldık esim nasıl olduysa trafik falan zor olur dedi. Normalde kalmak istemez. Gec yattık zaten 9 a doğru ancak vardık annnemlere.

İs cikisi yenek hazır olsa da ye iç toparlan derken 8 de ancak çıktık

Bugun de duruma göre evde ya da annemde olurum nuhtemelen kendi evimde..annem görüntü ve hayat olarak iyi. Kardeşm de evde malum. Anjiyo kararı da hemen çıkmazmis rapor falan bekleyeceğiz zaten. Esimin aksam işi var annesinin ve kardeşlerinin derdi bitmez miras için dava vardi kaynamasın avukatı gelecek görüşmeleri var.

Pwrsembe akşamına sinema bileti almıştım bir cumhuriyet şarkısı filmi. Hersey yolunda giderse sinema ve kuafor planlarımı yaparım bu hafta. İse de dönerim tabi..Ben de durumlar böyle.

Ev temiz utu yok yemekler de var hazır biraz rahatım yani haftasonuna kadar

Bugün her şey için çok isteksizim. Üniversitede yoklama almayan derse gitmemeye başladım :KK43:. Projelerim sıkışık. Sınavlarım başladı. Okumam gereken yayınlar birikti. Sağlıklı beslenip kalori saymam da lazım. yemek tartım ve ben işe koyulalım.

Sabah kahvaltı yaptım,
  • -olgunlaştırılmış beyaz peynir yedim (28 gr = 88 kcal)
  • -ankara simit (90 gr=391 kcal)
  • pastane kurabiyesi (20 gr= 98 kcal)
  • kahveme süt koydum (yağsız süt ~20 ml=6 kcal)

Duşa girip çıkacağım birazdan, ufak bir cilt bakımı da çok iyi olurdu.

Derse gideceğim ya da oturup o dersi kendim çalışacağım.

Okumam gereken 280 sayfalık bir yazı var. Yarına kadar onu okuyacağım.

Bugün bir karar aldım her gün bir şeyler çizeceğim. Resimde körelmekten korkuyorum.

Arkadaşlarımla buluşup sinemaya gideceğiz.

Akşam yürüyüşe çıkmak istiyorum, günde 10.000 adım önemli.

Günaydın hayırlı bereketli sabahlar:KK68:
Artık karar aldım sabah eşimi gönderirken Ben de kalkıp güzel kahvaltı hazırlayacağım ve onunla kahvaltı yapacağım Normalde ekmek arası ile onu geçiştiriyorum😅 kendim de Uykuya yenik düşüp kahvaltı yapmıyorum😑 ama uzun saatler aç kalıyor bebişim içerlerde🐣 bugün şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı bulaşığını kaldırdım makineyi çalıştırdım Şimdi uykuya kaldığım yerden devam 🫨çok merak ediyorum bebişim olduğunda ben bu uyku işini ne yapacağım🤭
Ben alıştıysam herkesin alışır diyorum 🤭 bebek olunca her şeye alışıyor insan

X