- 20 Mayıs 2024
- 270
- 676
bana da çok söylüyolar ama sabah 6 da uyandım ve gece zaten en az 3-4 kez daha uyanıyorum vücut kendini uyanmaya hazırlıyo galibaBana hep derlerdi uyuyabildiğin kadar uyu diye. Doğruymuş gerçekten ben de sana söyleyeyim uyuyabildiğin kadar uyuki ben de çok uykuya düşkün bir insandım ama artık alıştım
Küçük canım daha yani ben zorlamadım 3 yaştan sonra daha iyi adapte oluyorlar2.5 yaşında şu an. Ay aynı Ahsen bezi takalım dedi taktım anındabizim 1 günde sürmedi 2 3 saat
Allah razı olsun cok sagolun
Allah razı olsun hepimizin duası sağlık. Önce anne babalarımız. Yaslaniyorlar tabi
Allah razı olsun canım benimDua ederiz tabiki canım Rabbim kalıcı şifalar versin bütün hastalara da, anneciğinede
En saçma sapan şeylerden biri parem hiç heves etmedim düşünsene bir gözmü açar açmaz insan koştur koştur wc ye gidiyor çekil şurdan dersinŞu yatağa kahvaltı getirme durumları gerçek mi??yoksa hepsi dizilerde filimler de olan hayal ötesi fantasik şeyler mi
Hanı gerçekse tepsiyi yatağıma kendi getirip Gunaydin askitollerommm ❤❤❤sen uyandim mi agicik gugicikdeyip sen sakin kıpırdama ben dört dönerim sevgi pitircigim diyecem
Yoksa bana kim tepsiyle kahvaltı getirir ki
Hepsi hayalse kalk pare gece bir yerin açıkta kalmış deyip yoluma devam edicem
kuru pilav nasıl oluyo gönülHayırlı sabahlarrr
Evden çıkana kadar ne Yapabilirsem kardır
Bugün ne yemek yapsam onu da bilmiyorum
Kuru pilav yaparım heralde
Herkese kolay gelsinn
Bende geliyorumYataklar toplanıyor
hayırlı,güzel sonuçlar alın inşallahAllah razı olsun canım benim
Burdan birseye bakmam gerekti . Telefona yükledim artık..hepinizden Allah razı olsun önce sanal görüntüleme birsey deneyecekler ona göre anjiyo belli olacak bir kac gun içinde.
Ben alıştıysam herkesin alışır diyorumGünaydın hayırlı bereketli sabahlar
Artık karar aldım sabah eşimi gönderirken Ben de kalkıp güzel kahvaltı hazırlayacağım ve onunla kahvaltı yapacağım Normalde ekmek arası ile onu geçiştiriyorumkendim de Uykuya yenik düşüp kahvaltı yapmıyorum ama uzun saatler aç kalıyor bebişim içerlerde bugün şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı bulaşığını kaldırdım makineyi çalıştırdım Şimdi uykuya kaldığım yerden devam çok merak ediyorum bebişim olduğunda ben bu uyku işini ne yapacağım