Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederim canım
Diyetisyene başladım cuma günü, veririz inşallah
Bugün bebişle bana sabah kahvaltısı hazırladım.
Dün kayınvalidem gelip cam balkonu silmişti, öyle kuruyan bezleri deterjanları falan toparladım
Rutin ev toparlamaca + akşam yemeği
Bir makine siyahları yıkadım birazdan asarım, bulaşık makinesi durmak üzere onu da boşaltırım.
Bildiğiniz rutinler işte

Sanki dünya iş yapmışım gibi yorgunum.

Evet hem yıkıyo hemde buharlı temizlik yapıyomuş ama camlarıda silme özelliği varmı bilmiyorum aslında oda olması lazım öylesine bakıcam

Hayırlı akşamlar çiçeklerim sizi çok çok özledim. Ama bir kilit dönemi oluyor insanda giremedim çok depresiftim modunuz düşmesin istedim. Herkes iyi mi
Nerdesin sen bizde seni çok özledik, yokluğun çok belli daha iyimisin bebiş nasıl ne kadar kaldı doğuma

Ben işten gelince un çorbası yaptım, bide köfte patates kızartıcam daha gelmediler, turşu ve ayran da var yeter

Geçmiş olsun. Kilo alınır verilir insan psikolojik olarak hazırsa cabucak gider
Bende kimseye hayır diyemiyorum nefret ediyorum bu huyumdan gercekten bi sınır koyamıyorum kimseye. O kırılır bu kırılır diye ama kıran da seni öyle bi kırıyo ki maşallah
Bugun oturdum benimkiler büyüyünce napcaz nasıl yetiscez isteklerini karsılayabilecek miyiz üniversite kazanacaklar mı bi saat bunları düşündüm simdiden düşünürsem kafayı yerim sanırım. Zamanı gelince kafa yormak en iyisi
Selammmm
Bugün salonumuzu komple değiştirdik. Çok ferah ve değişik oldu. Sanki misafirliğe gelmiş gibiyim çok mutluyum
Bende oturma odasını degistirdim hoş oturma odası emanet duruyo cocukların odasıyla değiştirdiğim için
O ne güzel kayınvalideymis maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…