Düzenli Evimiz & Hayatımız

bugün ilk sakin günümdü.
🙂🙃🖐🏻
dinlenme anım şuan..
sabah 7 de uyanıp kahvaltı hazırladım.
yaptık eşim işe 8 buçukta gitti.
mutfağı topladım .
Umut uyurken. Ocakta tavuk haşladım.
😀😃
sonra umut uyandı ilgilendim .
Tekrar uyudu.
Ütü yaptım.
Umutun giysilerini yıkadım.
😄
lavaboları cifledim.
Havluları değiştirdim.
sehpaları sildim. Etraf süpürdüm.
duş aldım hemencecik sıcak su iyi geldi.
Dinlendirticiydi.

Eklentiler

• IMG_20241111_152314.jpg
    IMG_20241111_152314.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 14
Dur onu da bi daha aklımda bulunsun. Bende kıbrıs tatlısı yaptm

Çocuğu büyüyen herkes öyle diyor :KK43:

Kimsenin gözünü korkutmamayım ama bebeken ki kaygıların hasta olurmu aç kalmasın üşümesin bu zararlı göstermeyeyim yemesin
Bu kaygılar büyüdükce boyut değiştiriyor işin içine hormanlarda girince daha piskolojik yönden yıpranıyorsun 😏

Bizimkiler hiç yanlarında ergensin diye etiketlemedim onlar sağdan soldan duyduklarını gelipte bana ben ergenim diye söylediklerinde valla buna bakarsak bende menepoz evresindeyim benimki katmerli ona göre bu hormonlar hep bir halayda yanı seninki düğünden düğüne olabilir benimkler hiç oturmuyolar diyorum "küçük kız niye oturmuyolar" dedi🤣3 lohusalık eklersem birde düzensiz bir reğli hayatım oldu ne yapsın bu hormonlar 🤣
Sabaha kadar halay çekiyolar 🤣

Kimsenin gözünü korkutmamayım ama bebeken ki kaygıların hasta olurmu aç kalmasın üşümesin bu zararlı göstermeyeyim yemesin
Bu kaygılar büyüdükce boyut değiştiriyor işin içine hormanlarda girince daha piskolojik yönden yıpranıyorsun 😏

Bizimkiler hiç yanlarında ergensin diye etiketlemedim onlar sağdan soldan duyduklarını gelipte bana ben ergenim diye söylediklerinde valla buna bakarsak bende menepoz evresindeyim benimki katmerli ona göre bu hormonlar hep bir halayda yanı seninki düğünden düğüne olabilir benimkler hiç oturmuyolar diyorum "küçük kız niye oturmuyolar" dedi🤣3 lohusalık eklersem birde düzensiz bir reğli hayatım oldu ne yapsın bu hormonlar 🤣
Sabaha kadar halay çekiyolar 🤣
Ya bakalım bana nasip olacak mı ergenliği 🤗😂

O kadar yoruldum ki.
✔️Vestiyeri sildim.
✔️Kullanmadığım, çanta, ayakkabı, terlik vs ayırdım.
✔️Kapağın tekerlerinin geçtiği ince yerleri cımbızın arkasına bez takarım temizledim 😂
✔️Dış kapıyı sildim.
✔️Markete gitmiştim aldıklarımı yerleştirdim.
✔️Koltuk örtülerini katladım.
✔️Koridoru süpürdüm.
✔️Akşama tavuklu salata yapacağım onu koydum haşlanıyor tavuk.
✔️Bulaşık makinesini boşalttım.
✔️Yeni bulaşıkları yerleştirdim ve oturdum.

Akşam misafir var.

Selam kızlar 🌸 hiç bu kadar her yönüyle saldığım bir dönem olmamıştı.
Ameliyat oldum, bebeğimin uyku düzeni bozuldu, 8 kg aldım derken evi de bıraktım gitti...
Henüz kış temizliği yapamadım, kadın cagiracagim halıları falan yıkamaya göndereceğim ama öncesinde biraz ayrıntı çekmece dolap duzenlemem lazım.
Belki biraz motive olurum diye geldim 🥺
Canım çok geçmiş olsun. Canın sağolsun da kilo da verilir, ev de temizlenir❤️ sen gel yaz bize motive olursun inşAllah 🌺
Limonsuzzcay Limonsuzzcay ben bundan almak istiyorum
Bu yıkıyor demi abla. Üstten yapmıyor sadece.
Valla ikisi de iyi yeri ayrı. Ama yıkama almazdım heralde bunu önce alsam. Ya da karcher var bende çok büyük pratik değil. Kiwiden alırdım yıkama şimdi olsaydı. Ablamın yüzünden onu aldık marka olsun diye ama. Aşırı büyük
Canım baktım. Evet güzel temizliyormuş ama kirleri içine gömüyormuş. Yüzeysel temizliyormuş yani. Yer kaplamayan bişey bakıyorum bakalım.

X