- 13 Ağustos 2022
- 6.167
- 25.227
İçelim ablacım ellerine sağlıkTürk kahvesi yaptım içiyorum hadi yap gel içelim birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçelim ablacım ellerine sağlıkTürk kahvesi yaptım içiyorum hadi yap gel içelim birlikte
Geçmiş olsun bonusYattım biraz penyezim ilaç almıştım iyi gelmiş kalktım işleri yaptım biraz
tekrar çok geçmiş olsunYattım biraz penyezim ilaç almıştım iyi gelmiş kalktım işleri yaptım biraz
Şifa olsun bonusumYattım biraz penyezim ilaç almıştım iyi gelmiş kalktım işleri yaptım biraz
Dur onu da bi daha aklımda bulunsun. Bende kıbrıs tatlısı yaptm
Çocuğu büyüyen herkes öyle diyor
Ya bakalım bana nasip olacak mı ergenliğiKimsenin gözünü korkutmamayım ama bebeken ki kaygıların hasta olurmu aç kalmasın üşümesin bu zararlı göstermeyeyim yemesin
Bu kaygılar büyüdükce boyut değiştiriyor işin içine hormanlarda girince daha piskolojik yönden yıpranıyorsun
Bizimkiler hiç yanlarında ergensin diye etiketlemedim onlar sağdan soldan duyduklarını gelipte bana ben ergenim diye söylediklerinde valla buna bakarsak bende menepoz evresindeyim benimki katmerli ona göre bu hormonlar hep bir halayda yanı seninki düğünden düğüne olabilir benimkler hiç oturmuyolar diyorum "küçük kız niye oturmuyolar" dedi3 lohusalık eklersem birde düzensiz bir reğli hayatım oldu ne yapsın bu hormonlar
Sabaha kadar halay çekiyolar
Belki gelicem ne biliyonLimonsuzzcay neden kızdın geldiğin gibi sanki gel kahve içelim desek gelicennn
Canım çok geçmiş olsun. Canın sağolsun da kilo da verilir, ev de temizlenir sen gel yaz bize motive olursun inşAllahSelam kızlar hiç bu kadar her yönüyle saldığım bir dönem olmamıştı.
Ameliyat oldum, bebeğimin uyku düzeni bozuldu, 8 kg aldım derken evi de bıraktım gitti...
Henüz kış temizliği yapamadım, kadın cagiracagim halıları falan yıkamaya göndereceğim ama öncesinde biraz ayrıntı çekmece dolap duzenlemem lazım.
Belki biraz motive olurum diye geldim
Bu yıkıyor demi abla. Üstten yapmıyor sadece.Limonsuzzcay ben bundan almak istiyorumYui Xv12 Pro 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi -buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yui Xv12 Pro 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi -buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım baktım. Evet güzel temizliyormuş ama kirleri içine gömüyormuş. Yüzeysel temizliyormuş yani. Yer kaplamayan bişey bakıyorum bakalım.Valla ikisi de iyi yeri ayrı. Ama yıkama almazdım heralde bunu önce alsam. Ya da karcher var bende çok büyük pratik değil. Kiwiden alırdım yıkama şimdi olsaydı. Ablamın yüzünden onu aldık marka olsun diye ama. Aşırı büyük