Zaman bırakın size tavsiyem donamlı olun hazırlanın okuyun cevrenizdekileri yargılamadan gözlemleyin.Geçmiş olsun. Kilo alınır verilir insan psikolojik olarak hazırsa cabucak gider
Bende kimseye hayır diyemiyorum nefret ediyorum bu huyumdan gercekten bi sınır koyamıyorum kimseye. O kırılır bu kırılır diye ama kıran da seni öyle bi kırıyo ki maşallah
Bugun oturdum benimkiler büyüyünce napcaz nasıl yetiscez isteklerini karsılayabilecek miyiz üniversite kazanacaklar mı bi saat bunları düşündüm simdiden düşünürsem kafayı yerim sanırım. Zamanı gelince kafa yormak en iyisi
Bende oturma odasını degistirdim hoş oturma odası emanet duruyo cocukların odasıyla değiştirdiğim için
O ne güzel kayınvalideymis maşallah
Ohhh en sevdiğimiyi akşamlar
mutfak toplu
çayda demleniyor
Kocamı bugün ayrıca çok seviyorumçünkü saatlerce salonu değiştirmekle uğraştık ve sonra işe gitti
Yargılamam kimseyi korkarım aynısını yaşarım diye. Artık ülkemizde öyle bi haldeki kızım yok ama oğullarım düzgün insan olsunlar insallah hic bi annenin evladının canını yakmasın üzmesin diye düşünüyorum.Zaman bırakın size tavsiyem donamlı olun hazırlanın okuyun cevrenizdekileri yargılamadan gözlemleyin.
Ay bunu bazen diyorum ben eşime hoşuma giden şeyler yapıncabütün gün kocamda kocam dedin dimi
Şuanın keyfini çıkar en güzel zamanlarıYargılamam kimseyi korkarım aynısını yaşarım diye. Artık ülkemizde öyle bi haldeki kızım yok ama oğullarım düzgün insan olsunlar insallah hic bi annenin evladının canını yakmasın üzmesin diye düşünüyorum.
Bahane hazır ama olsun sevdiğin şeyi yapıyorsun uyu canimm uyu
22:00 al kahveni gelSaat ver bana hemen gelicem
Ara ara geliyo iste böyle düsünceler hep düsünsek zaten kafayı yerizŞuanın keyfini çıkar en güzel zamanları
Kahveye bende gelebilir miyimBahane hazır ama olsun sevdiğin şeyi yapıyorsun uyu canimm uyu
22:00 al kahveni gel
Lorommm hoşgeldin çiçeğimmmHayırlı akşamlar çiçeklerim sizi çok çok özledim. Ama bir kilit dönemi oluyor insanda giremedim çok depresiftim modunuz düşmesin istedim. Herkes iyi mi
Abla cam için robotları begeniyolar bizim gelin bakıyordu istedi onun canları binanın dış cepesini kaplıyor o yüzden istiyorduLimonsuzzcay cam silme aparatı yokmuş özelliklerine baktım, en iyisi başka markalara da bakmak almışken camda silsin dimi ama
Evet yüzeysel halı yıkamada öyle verdiğin kadar suyu çekiyorsunCanım çok geçmiş olsun. Canın sağolsun da kilo da verilir, ev de temizlenirsen gel yaz bize motive olursun inşAllah
Bu yıkıyor demi abla. Üstten yapmıyor sadece.
Canım baktım. Evet güzel temizliyormuş ama kirleri içine gömüyormuş. Yüzeysel temizliyormuş yani. Yer kaplamayan bişey bakıyorum bakalım.
Kulağın nasıl oldu sweetEvet yüzeysel halı yıkamada öyle verdiğin kadar suyu çekiyorsunbuharda da mikroplar ölüyor
Hoş geldin lorişHayırlı akşamlar çiçeklerim sizi çok çok özledim. Ama bir kilit dönemi oluyor insanda giremedim çok depresiftim modunuz düşmesin istedim. Herkes iyi mi
Çok hüzünlenirim bu şarkıda