Düzenli Evimiz & Hayatımız

bugün ilk sakin günümdü.

dinlenme anım şuan..
sabah 7 de uyanıp kahvaltı hazırladım.
yaptık eşim işe 8 buçukta gitti.
mutfağı topladım .
Umut uyurken. Ocakta tavuk haşladım.

sonra umut uyandı ilgilendim .
Tekrar uyudu.
Ütü yaptım.
Umutun giysilerini yıkadım.

lavaboları cifledim.
Havluları değiştirdim.
sehpaları sildim. Etraf süpürdüm.
duş aldım hemencecik sıcak su iyi geldi.
Dinlendirticiydi.

Eklentiler

• IMG_20241111_152314.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 15
Dur onu da bi daha aklımda bulunsun. Bende kıbrıs tatlısı yaptm

Çocuğu büyüyen herkes öyle diyor

Kimsenin gözünü korkutmamayım ama bebeken ki kaygıların hasta olurmu aç kalmasın üşümesin bu zararlı göstermeyeyim yemesin
Bu kaygılar büyüdükce boyut değiştiriyor işin içine hormanlarda girince daha piskolojik yönden yıpranıyorsun

Bizimkiler hiç yanlarında ergensin diye etiketlemedim onlar sağdan soldan duyduklarını gelipte bana ben ergenim diye söylediklerinde valla buna bakarsak bende menepoz evresindeyim benimki katmerli ona göre bu hormonlar hep bir halayda yanı seninki düğünden düğüne olabilir benimkler hiç oturmuyolar diyorum "küçük kız niye oturmuyolar" dedi3 lohusalık eklersem birde düzensiz bir reğli hayatım oldu ne yapsın bu hormonlar
Sabaha kadar halay çekiyolar

Ya bakalım bana nasip olacak mı ergenliği

O kadar yoruldum ki.
Vestiyeri sildim.
Kullanmadığım, çanta, ayakkabı, terlik vs ayırdım.
Kapağın tekerlerinin geçtiği ince yerleri cımbızın arkasına bez takarım temizledim
Dış kapıyı sildim.
Markete gitmiştim aldıklarımı yerleştirdim.
Koltuk örtülerini katladım.
Koridoru süpürdüm.
Akşama tavuklu salata yapacağım onu koydum haşlanıyor tavuk.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Yeni bulaşıkları yerleştirdim ve oturdum.

Akşam misafir var.

Canım çok geçmiş olsun. Canın sağolsun da kilo da verilir, ev de temizlenir sen gel yaz bize motive olursun inşAllah
Bu yıkıyor demi abla. Üstten yapmıyor sadece.
Canım baktım. Evet güzel temizliyormuş ama kirleri içine gömüyormuş. Yüzeysel temizliyormuş yani. Yer kaplamayan bişey bakıyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…