- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.411
- 28
Geçen salı gittim bi sorun yokKontrole gittin mi seda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen salı gittim bi sorun yokKontrole gittin mi seda?
Evet evet haroşa iki ters iki düz lastik yaptım baştan. zor oldu ip topçuk topçuk ya bende zoru sevmem söktümLAstiği haroşa yapıyon yani
Ebruli ip al model çok güzelŞu renklerden değil ama bu örnekten bir şal yapasım var
Evet evet haroşa iki ters iki düz lastik yaptım baştan. zor oldu ip topçuk topçuk ya bende zoru sevmem söktüm
YEşilli bir batik ipim var başlim gitsin yaaEbruli ip al model çok güzel
Renk tonu ve model çok güzel yaparsın senŞu renklerden değil ama bu örnekten bir şal yapasım var
Nasipse evet 2025 aralıkta giyerimZAten etekleri toplar öyle bu şekil daha iyi hadi rast gelsin aralıkta giyersin bence
Evde varsa değerlendirYEşilli bir batik ipim var başlim gitsin yaa
Nasipse evet 2025 aralıkta giyerim
Fincanın güzelmis bebişim
Allahtan ümit kesilmez hayırlısını nasip etsin insallah canımEvet verdim ama az artış olmuş doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama benim umudum yok
Söyle beceriilerim hic olmadı annem cok beceriklidir dikiş nakış örgüÇay ve örgü terapisi
Ben yelek kadınıyım kendime yelek başladım
Bu sene biter ve giymek umuduyla örüyorum
Eki Görüntüle 3503631
Gayet başarılı
Rossmanda domolun fırın ızgara temizleme köpüğü var görmüşsünüzdür o cok güzel temizliyoSizler fırını nasıl temizliyorsunuz
Oh maşallah çok sevindim. Daha da iyi olun inşallahiyiyim.
sakince toparladım.
ilaç takviyeleriyle
Alıştım oğluma
gece arada iki üç defa uyanabiliyor.
Eşimle dönüşümlü bakıyoruz.
O uyuduğunda ben alıyorum.
Ben uyuduğumda ise o bakıyor
Çok sağolunOh maşallah çok sevindim. Daha da iyi olun inşallah
Dayan az kaldıBen bugun hic bi is yapmadım ya klasik isler haricinde
Ev süpürme
Tuvalet banyo temizleme
Yemek yaptım
Çocuklar bugun o kadar birbirlerini yediler ki
Bu okullar niye tatil ya büyük evde olunca küçüğe yapmadığını bırakmıyo sesimi cıkarmıyorum cocugun üstüne basıyo kafasına vuruyor. Delircektim artık dedim napıyosanız yapın